I-See 論壇 » 你賣我買* » Sony Ericsson Satio (黑色)

2010-3-28 10:08 PM ζ__沁暖♀
Sony Ericsson Satio (黑色)

型號:二手 Sony Ericsson Satio 香港行貨  (黑色)

顯示語言:繁體 簡體 英文

輸入語言:繁體 \ 簡體 \ 英文

新淨度: 95%

花痕:近乎無

凹凸位:無

跟機配套:火牛x1,8GB記憶卡x1,筆x1 ,原廠電池x1

簡介: 1200 萬像素手機,亦即是之前的 Idou。採用 Symbian 第五代作業平台,配備 16:9 的 3.5 吋觸控螢幕

售價: $4000

[b][u][size=7][color=Red]價錢可再議![/color][/size][/u][/b]

[size=6][color=Magenta]張單唔見左,如果仲有興趣買既就加MSN啦:)[/color][/size]

msn: [email]yammi-7320@hotmail.com[/email]

[[i] 本帖最後由 ζ__沁暖♀ 於 2010-3-30 10:52 PM 編輯 [/i]]

2010-3-28 10:48 PM 成熟小學雞
我拎機拎3000炸啵-,-v
不過識人

幫您推推

2010-3-28 10:54 PM ζ__沁暖♀
唔該哂你呀XD
而家出面水貨都3千幾,
唔想行貨仲低過水貨先標4000
不過仲可以議嫁:D
呢個只係最高售價姐:)

2010-3-28 10:55 PM 成熟小學雞
[quote]原帖由 [i]ζ__沁暖♀[/i] 於 2010-3-28 10:54 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
唔該哂你呀XD
而家出面水貨都3千幾,
唔想行貨仲低過水貨先標4000
不過仲可以議嫁:D
呢個只係最高售價姐:) [/quote]
我行貨拎3000;)

2010-3-28 11:03 PM ζ__沁暖♀
[quote]原帖由 [i]-`自閉囝[/i] 於 2010-3-28 10:55 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

我行貨拎3000;) [/quote]

你識人嘛,唔好拉低我個價啊T.T

2010-3-28 11:09 PM 成熟小學雞
[quote]原帖由 [i]ζ__沁暖♀[/i] 於 2010-3-28 11:03 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

你識人嘛,唔好拉低我個價啊T.T [/quote]
系拉系拉`SE又出新機

2010-3-29 02:24 PM laisze
我老公買呢部有員工九拆在九折...

2010-3-29 04:46 PM ζ__沁暖♀
有意就留言報價/PM吧:D

頁: [1]
查看完整版本: Sony Ericsson Satio (黑色)