I-See 論壇 » 吹水區 » 急!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-4-9 07:03 PM ~Yukie仔~
急!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我想問下最常見ge升中interview題目有咩呀??
最好比埋個答得好ge答案比我~
我聽日就去in啦~~!!!
係in''何明華會督銀禧中學''
好驚驚ar!0.0
@@"
希望你地可以幫幫我啦!!
鍚晒你地!!:sLs66Jn:
By:Yukie仔^^

2010-4-9 07:20 PM -;小丸子`
yukie仔啊~in戈時要震定啊~基本上唔洗溫{我指我係澳門in戈時}你要加油啊~~`

2010-4-9 08:18 PM 威風琳琳:D
最大既tips就係唔好怯場=)
大聲d講. 唔洗驚.
你怕望人對眼就望佢鼻哥ava
我記得面試小組討論係世界最偉大既職業(英文)

2010-4-9 11:29 PM SoRA仔
哈哈,我就幫你唔到
我升中連in既機會都無

果間野,只係收自己聯系小學既小學生,or超出名既小學
我間小學,係將軍O算最好果幾間,不過我in果間係西環
根本睇唔起我間小學

[[i] 本帖最後由 SoRA仔 於 2010-4-9 11:31 PM 編輯 [/i]]

2010-4-10 09:12 AM ~Yukie仔~
回復 #4 SoRA仔 的帖子

雖然你幫我吾到....不過都thx你!

2010-4-10 09:14 AM ~Yukie仔~
回復 #3 其實我係菇菇:$ 的帖子

thx你...但係...望住個鼻人地知吾知ga??

2010-4-10 09:16 AM ~Yukie仔~
回復 #2 -_小婉{K}` 的帖子

係係!!我會+油ga啦!!仲有1個鐘吾夠我就去in啦~超緊張丫><

2010-4-10 11:26 AM 人妖哥哥
yukie bb,你in成點哇@v@

2010-4-10 01:07 PM -;小丸子`
係lr..咁耐都未番既...`

2010-4-14 06:43 PM ~Yukie仔~
sorry~吾得閒覆番你地~in得ok~吾錯......^^

2010-4-14 06:45 PM ~Yukie仔~
回復 #8 傻小韻 的帖子

zuki bb...ok啦~幾好>3<

2010-4-15 07:02 PM ~Yukie仔~
回復 #12 woailv 的帖子

吾使啦~thx~><

頁: [1]
查看完整版本: 急!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!