2010-5-29 07:49 PM tobby-law
分手後22天

我想忘記佢..但我做唔到...
宜家同佢做朋友...雖然觸摸唔到..但起碼是我唯一既支撐...
如果放手可以令佢幸福...我會....
同佢一齊都係想佢幸福....既然我唔得...就俾其他人啦...
講就係咁...但我知自己好難做到
但我宜家想喊又喊唔到..好辛苦呀!!!
佢已經中意左第二個...而我就仍然對佢放唔低

我知搵個第二個/時間先可以忘記佢
但我唔想求求其其搵一個人去愛....
亦都唔想再拍拖住....唔想傷害其他人

失去你...我真的好痛苦....
什麼也做不到~

[[i] 本帖最後由 tobby-law 於 2010-5-29 09:19 PM 編輯 [/i]]

2010-5-29 09:42 PM -;小丸子`
這樣的情況下..只得站起來,繼續各前走吧..`

2010-5-29 11:49 PM 小熱血
五好五開心喇=3="
得閒搵朋友傾下會好D"

2010-5-31 10:51 PM tobby-law
但我放唔低佢....成班去玩....本來好開心....但最後總是忍唔住喊...
想見佢....想留低係佢身邊...但就愈辛苦

2010-6-3 11:14 PM tobby-law
朋友的重要

一齊個陣情人就會陪住你...但一散左就麥都冇...
但朋友一世都會係你身邊...會原諒你..陪住你..唔會掉低你一個....
不過有陣時有d野 朋友係開解唔到你..幫唔到你....亦都tum唔到你開心....
但情人只要講一句就可以令自己好開心....亦都相信情人既承諾.....
我都好想我既ex 會好似佢地咁搵返自己話同自己一齊返....但可惜冇可能
佢已經中意左第二個''
失去好痛...但其實仲會下一個人等緊我.....
只係我一直唔肯放低過往同佢甜蜜既回憶....
只要可以放低...就唔會再心痛....唔會再傷心....

同佢分開之後..我同佢都成為左朋友....
佢唔信愛人離開可以變為朋友....
但我相信...我地可以好似以前咁成為最好既朋友...
因為如果唔係咁既話...我地會後悔一齊過....會後悔身邊失去一個人!!

2010-7-2 12:32 AM Kai_威
回復 #1 tobby-law 的帖子

喂朋友我同你經歷一樣不過我失戀左兩個月啦.
其實個個都會失戀啦,依家你想忘記佢就掉哂佢所有野.
相呀果D留一樣就好了.
之後將你收埋係心度既野一次過講哂出黎
然後諗住過去左啦.唔好再有多餘既關心因為佢依家好好.
最後就係充實自己生活,搵多D朋友傾計啦.
未必一定話要鐘意人架嘛.有朋友陪你過左呢排時間就會冇事架啦.
唔好口不對心,直接去面對面對完又係一條好漢
加油啦=]

2010-7-2 12:36 AM Kai_威
回復 #5 tobby-law 的帖子

既然分左手佢又鐘意第2個我建議
你唔好同佢聯絡住啦.如果兩個曾經真心相愛.
咁快就話做番朋友聯絡番只會拖拖拉拉.
比自己適應下冇左佢係你身邊先.

比大家一段時間泠靜下.
我唔係話唔可以做朋友只不過..將來再做也無妨啦.
如果真係朋友既.都唔會搵佢唔到啦係咪?

2012-7-12 05:53 PM 陳屹ocsn眈
請切換完整版來瀏覽圖片和連結8錯8錯,支持∼∼∼

請切換完整版來瀏覽圖片和連結
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2012-10-25 07:15 PM Jacky!!!JLJLxD
迫自己忘記佢吧,如果唔係唔開心就係自己。

頁: [1]
查看完整版本: 分手後22天