I-See 論壇 » 你賣我買* » 一本中二書,大部分中三書,自出價(有100%新書買)

2010-6-21 07:31 PM ★m31mei
一本中二書,大部分中三書,自出價(有100%新書買)

以下書除左我有打價錢嘅書,其他一律自出價!
大家可以要求我影書入面我話有螢光筆同原子筆嘅地方= )
睇下本書花唔花先買=)
所有書賣出時我會擦晒鉛筆字= )
所有一律於太子同埋旺角交收!
如有興趣可以係度留言or PM or add
我msn:  [email=maytvt@hotmail.com]maytvt@hotmail.com[/email]

中二書:
Classroom Secondary English Assorted Exercises TSA s.2
97%新 (大部份無字.  有字的都係鉛筆)  (無答案簿)
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

中三書:
生活與數學3A {全新}  [color=Red][b]無中2 升中3 暑期作業[/b][/color]

生活與數學3A 作業 100%全新
生活與數學3B 作業 100%全新
一本$30 二本要晒就$50

泛濫成災 {全新}
因為係100%全新無用過所以要$35
如果覺得貴.可買另一本
泛濫成災  95%新 有二頁有螢光筆間左少少.唔係好花  其他都係鉛筆寫 ~得第一頁用左原子筆寫名(自出價)

地動山榣 95% 有二頁有螢光筆間左少少.唔係好花  其他都係鉛筆寫
山坡倒塌94%  大部分螢光筆間左 有2頁原子筆寫左字 因為呢本都幾多螢光筆間左所以$5-$10
is okay

[size=4][b]如果買100%全新的泛濫成災+地動山榣 只需$60 送埋山坡倒塌[/b]
[b]而買 95%新的泛濫成災 +地動山榣 只需$50送埋山坡倒塌[/b][/size]

經濟與公共事務3  第二版94%新 ( 有包書有少5-10頁用螢光筆間左 其他都係鉛筆寫字)

生活與科學  第2版  3A  98%新( 得鉛筆寫字)(有包書)

[[i] 本帖最後由 ★m31mei 於 2010-7-20 11:36 AM 編輯 [/i]]

2010-6-22 05:22 PM ★m31mei
UP= )

2010-6-22 09:26 PM ★m31mei
UP   =)

2010-6-23 05:06 PM ★m31mei
UPUPUPUP= )

2010-6-24 02:06 PM ★m31mei
UP= ) =)

2010-6-24 06:32 PM ★m31mei
up=)=)=)

2010-6-25 04:27 PM ★m31mei
24/6 第一次up post!

2010-6-25 06:37 PM ★m31mei
25/6 第一次up post!

2010-6-26 10:54 AM ★m31mei
25/6 第一次up post!

2010-6-27 09:52 AM ★m31mei
27/6 第一次up post!

2010-6-27 08:37 PM ★m31mei
27/6 第二次up post!

2010-6-28 10:42 AM ★m31mei
28/6 第一次up post!

2010-6-30 09:43 AM ★m31mei
UPUPUPUPUPUP

2010-7-1 08:47 PM ★m31mei
UPUPUPUPUP

2010-7-2 02:11 PM ★m31mei
upupupupup

2010-7-2 05:37 PM ★m31mei
upUPUPUPUPUP

2010-7-3 09:22 AM ★m31mei
UPUPUPUPUP

2010-7-4 09:22 AM ★m31mei
upupupup