I-See 論壇 » 會員自貼區 » 新人第一貼,,*其實係試下嫁咋

2010-7-9 02:59 PM 塔羅牌
新人第一貼,,*其實係試下嫁咋

[size=5]唔識扮令,唔識扮攝技巧-_-純粹素顏扮型POST上黎:seY7380: [/size]
[size=5][/size]
[size=5]覺得唔令仔既唔好串我:s4U42I9: [/size]
[size=5]覺得順眼既就做個朋友吧:s1x77Wz: 呢2日先申請AC[/size]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 塔羅牌 於 2010-7-9 10:56 PM 編輯 [/i]]

2010-7-9 03:01 PM 塔羅牌
死喇-0-唔識POST相上黎

2010-7-9 03:11 PM herher``
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2010-7-9 03:30 PM 殘.悄`
我黎喇; 見到你個樣lu:D
c0mm3nt`  做朋友(k)

2010-7-9 04:33 PM 塔羅牌
:soD14qo: 見到我個樣即刻閃水

2010-7-9 04:51 PM SECRET``
去埋驗證啦:)

2010-7-9 05:29 PM 塔羅牌
什麼驗證-_-"?

2010-7-9 05:31 PM SECRET``
[b][color=#000000]活動版塊: 會員驗證區
 活動時期: 不限
 活動內容: 只需依照 "活動要求" 來拍一張美麗的照片 ,然後開帖上載你的照片就完成了
 活動要求: 1. 需拿著一張寫著 "UID(會員編號) / USER NAME(登入名稱)" 及 "ISEE FORUM" 的紙張
       2. 張貼的相片必需輪廓清析 ,不能用任何東西遮掩面部 ,亦不能作任何加工
       3. 請勿使用SELL POST來開帖
       4. 必須使用附件上載
       5. 每位會員只限參加一次
 活動獎勵: 成功驗證的會員可獲得 [u]10 積分[/u] , [u]100 ISEE幣[/u]
       當發佈相片1個月或以上的會員可獲得 [u]90 積分[/u] , [u]900 ISEE幣[/u] 及 [u]徽章一個[/u]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/color][/b][b][color=#000000]請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/color][/b](永久)

2010-7-9 06:04 PM 塔羅牌
不用了吧:sZl294t: 推返上去先:spb92pk: 冇人理我

2010-7-10 04:28 PM 芝仔=]
我仲係睇吾到既..

頁: [1]