I-See 論壇 » 義工區 » 幫8~11碎的小朋友攪生日會...(係做義工架)

2010-7-19 04:02 AM o0小雅0o
幫8~11碎的小朋友攪生日會...(係做義工架)

[color=Plum]:sjP98rf: 今次活動係幫大約8個8~11碎的小朋友攪一個生日會, 因為我係第一次...所以想搵多D人幫手...:sll11t5:
日期: 2010年8月23日(星期一)
時間: 2:30pm~5:30pm
地點: 火炭(詳細地點遲D再話你知)
義工人數: 不限(愈多愈好啦)

唔該幫下手QAQ...無論有無試過攪生日會的人都歡迎^_^"
黎幫手的人留cm同hotmail (最好留埋手提, 因為我msn十年都唔on一次, 因為on唔到v0v):siG256P: [/color]

[size=7][color=DarkOrchid]幫下手吖>0<[/color][/size]

2010-7-19 04:08 AM 寶寶:)
係點咖先..係一啲機構黎定係點?!

2010-7-19 04:09 AM
真有爱心。。可惜果时我要番学了。如果吾系我都去:sXj48DF:

2010-7-19 04:19 AM o0小雅0o
to:`寶寶寶的;
係一個機構的社工叫我幫佢攪架,,,機構名: 賽馬會沙田綜合服務中心(方樹褔堂服務處)
個社工比晒成個暑假的義工活動我, 叫我去搵人一齊做((我都叫左好多FD去...不過好小人會去QAQ

to:?
THZ呀~唔緊要啦, 番學緊要D^0^

[[i] 本帖最後由 o0小雅0o 於 2010-7-19 04:21 AM 編輯 [/i]]

2010-7-19 04:26 AM 寶寶:)
我睇下有冇fd去..如果有既話我都會黎

2010-7-19 04:32 AM o0小雅0o
回復 #5 `寶寶寶的; 的帖子

叫多D FD黎都得架^0^

2010-7-19 09:49 AM -;小丸子`
又係hk地點??咁我依個macau人點去呢..`

2010-7-19 10:05 AM 小黃:D
我OK呀!
我住火炭呀因為XD
好近 可以幫下手
ADD我MSN傾呀 [email]PINKCHU_@HOTMAIL.COM[/email]

2010-7-19 05:44 PM o0小雅0o
T0:-;小丸子` (`;;誓、噬、逝、)
55係係HK,,,你黎唔到唔緊要啦^_^"你個到應該都有E D活動架...

TO"小黃:D
哦...不過呢,,,我MSN ON唔到呀...所以上唔到MSNQAQ
你唔介意的話可以加我FB/直接比你手提我...((s0r呀,,,要你咁麻煩...
你可以就真係太好啦^0^
我仲諗緊點算好呢咁小人v0v
不過都係唔夠人...

2010-7-19 06:44 PM o0小雅0o
點解無人的QAQ

2010-7-19 07:30 PM 小熱血
去到有乜做嫁xd

2010-7-19 07:51 PM o0小雅0o
[quote]原帖由 [i]小熱血[/i] 於 2010-7-19 07:30 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
去到有乜做嫁xd [/quote]
[color=Plum]umumum...首先要諗定個3個鐘有咩活動同流程...
去到同佢地一齊慶祝生日同埋同佢地一齊玩囉^0^[/color]

2010-7-20 01:19 AM o0小雅0o
[quote]原帖由 [i]小熱血[/i] 於 2010-7-19 07:30 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
去到有乜做嫁xd [/quote]
[color=Plum][b]咁姐係你去唔去呀*0*[/b][/color]

2010-7-20 06:09 PM 嵐`
回復 #1 o0小雅0o 的帖子

我唔係唔想去><
我係去唔到><
我要番工也
不過我都係係火炭番^^

2010-7-20 06:58 PM o0小雅0o
[quote]原帖由 [i]嵐`[/i] 於 2010-7-20 06:09 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我唔係唔想去><
我係去唔到><
我要番工也
不過我都係係火炭番^^ [/quote]
下..去唔到QAQ
咁你番咩工架..(係火炭)

2010-7-21 12:41 PM o0小雅0o
又無人= ="

頁: [1]