I-See 論壇 » 交友區 » 食食食=廿=我吾食得(有相)

2010-8-1 02:37 PM station_nt
食食食=廿=我吾食得(有相)

- 我 要 自 介 -
名 ::蛋糕仔=]
身 高 ::17X
年 齡 ::20
相[有/冇] ::下面有
生 日 ::係咪有禮物 XD?
初 戀 係 幾 時 ::好耐好耐之前XD
住 邊 ::葵青/荃灣
MSN/ICQ ::station_nt@hotmail.com.hk
Facebook ::熟左先xd
Xanga/Q00za ::冇-口-"
招 友 條 件 ::
電 話 台 ::人仔
自 由 講 ::最好識到女朋友/朋友=]
最好16-20 大我少少都吾介意!最緊要大家思想夾@@
最好返緊工/做緊野!因為我都做緊野!!樣就一定吾係好嫁la@@但你地吾介意咪做個朋友laxd!我就都比人話我思想成熟既@@可能我由讀書到出呢做野就經歷左好多野咁@@所以好多時諗野會有幾個吾同方向去諗=]所以如果有人想傾下計!我又比到意見=]我歡迎大家同我傾下計=]本身都鐘意運動=]有人住起附近又有興趣既xd一齊做下運動都好=]我都鐘意四圍去既=]因為我鐘意影相xd得閒就影嫁la xd又講下點解我叫蛋糕仔xd就係因為我鐘意整野食xd比大家睇下我d作品=]比d意見我=]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/img]請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2010-8-1 02:40 PM -;小丸子`
我見到9號巴*0*你mc人黎架??我都係啊^^ 握握手做個好朋友^0^/叫我小婉is 0k:)`
生日蛋糕...嗚嗚`

2010-8-1 02:46 PM 寶寶:)
真係勁想食囉

2010-8-1 02:46 PM 杯子
你D作品靚到可以拎出去賣=____________=
我精神上支持你繼續搵你杯tea

2010-8-1 04:13 PM y_BB
哇... 蛋糕很美! 看起來很好吃的感覺@3@,,

2010-8-1 05:48 PM shan;}
哇`好靚ah*-*!教下我

2010-8-1 06:28 PM 玲b`
蛋糕>3333<`
我都學緊整 `
整黎整去d味都kk地-0-`

2010-8-8 11:18 AM station_nt
[quote]原帖由 [i]-;小丸子`[/i] 於 2010-8-1 02:40 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我見到9號巴*0*你mc人黎架??我都係啊^^ 握握手做個好朋友^0^/叫我小婉is 0k:)`
生日蛋糕...嗚嗚` [/quote]
9號巴?咩來:s9s83OI:
你好你好多多指教:s5l84He:

2010-8-8 11:19 AM station_nt
[quote]原帖由 [i]boPo-)[/i] 於 2010-8-1 02:46 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
真係勁想食囉 [/quote]
咁食左未r?:sWh98W1:

2010-8-8 11:49 AM station_nt
:s5l84He: [quote]原帖由 [i]杯子[/i] 於 2010-8-1 02:46 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
你D作品靚到可以拎出去賣=____________=
我精神上支持你繼續搵你杯tea [/quote]
到時會買吾出xd
多謝

2010-8-11 06:17 PM station_nt
[quote]原帖由 [i]玲b`[/i] 於 2010-8-1 06:28 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
蛋糕>3333 [/quote]
例如laxd?

2010-8-19 11:33 PM station_nt
冇 理我la?

頁: [1]