I-See 論壇 » 男孩專區 » 兄弟和女仔(跟☆笨。S!U♀健 的經歷有點相同)

2010-8-7 10:04 PM =口=
兄弟和女仔(跟☆笨。S!U♀健 的經歷有點相同)

我同某人係中一已經係可以話係好兄弟
我同佢都同時鐘意左個女仔
係中二個陣
我地班會去bbq
我飲醉左
第日先知佢都係鐘意個個女仔
仲同佢講埋
個女仔受左
之後我就將呢件事放左係心入面
直到中三
佢地係班上坐埋一起做的野個個都覺得好曖昧
個女仔話相拍拖
但係個男仔話呢種曖昧關係算啦
之後
個女仔調左黎同我坐(老師調佢5相)
我都係暗戀住佢
我盡力對佢好
佢已經知道我暗戀佢
佢對住我不停的說不如你同**調位啦,我5相同你坐
唉!!我盡力對佢好,佢連眼尾都5理我!算
反正我覺得佢望我一眼我已經好開心
佢叫到我都調位算了
有一次我地全班男仔出街打邊爐
打完我地去沙灘玩true or dare
結果一玩就玩出火
玩到自己心死+心碎唉::sZl294t:
因為我地玩係要每人用完3次true就要dare 3次
到我要dare個陣
佢地竟然話打去個女仔度
問佢如果我同個男仔都鐘意佢
佢會要邊個
之後............:s4U42I9: 佢就話係個個男仔:sqK89Ly:
個時係我打去
佢一講完我已經手震震:sBC59Zf:                          心破裂:sup44hr:
佢想再問我一句:你冇野牙媽
但係
個陣我已經收左線:sgk559V:
係成班fd面前加上個個男仔
我一定要忍住
扮冇事
之後我心已死
日日對住個好兄弟
就諗番起個日
就諗番起個女仔講的話
唉!!!
心已死
但係5知點解
仲係甘鐘意佢
可以為佢做咩都得

究竟我可以點做:sdO11M9:

2010-8-7 10:09 PM 茶果jajii
冷靜小小...算啦..

2010-8-7 11:02 PM -Taenyk
好慘呀:sup44hr:
同我一樣呀
我鐘意個個同左我個好朋友一齊
我仲要同個好朋友同班
我仲要係佢面前扮到咩事都冇 好fd咁
真係扮得好辛苦:s5y35XC:

2010-8-7 11:12 PM =口=
回復 #3 ☆笨。S!U♀健 的帖子

我都係= =個女仔同我好兄弟同我都係同班
家陣選科 個女仔5同班但係個男仔仲同緊班= =

2010-8-7 11:14 PM -Taenyk
回復 #4 =口= 的帖子

我個FD仲要係全級同全班最令仔T口T
我呢D係佢地面前 透明人都不如:s4U42I9:

2010-8-7 11:15 PM -;小丸子`
咁咪放棄lr-.-戈個女仔都唔中意你-.-點爭都冇用啦 仲要有埋心上人-.-`

2010-8-7 11:15 PM =口=
回復 #5 ☆笨。S!U♀健 的帖子

= =
甘真係慘上加慘= =

2010-8-7 11:19 PM =口=
回復 #6 -;小丸子` 的帖子

個心想放棄
但係5知點解點都係好注意佢

2010-8-7 11:23 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]=口=[/i] 於 2010-8-7 11:19 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
個心想放棄
但係5知點解點都係好注意佢 [/quote]
注意係可以 對佢好係可以 但唔好做到咁出面`
或者咁樣會令你好過少少 但放棄始終係最正確既做法`

2010-8-7 11:24 PM -Taenyk
回復 #8 =口= 的帖子

讚!!
我想放棄個時
反而仲更加記起佢...

2010-8-15 06:46 PM =口=
回復 #9 -;小丸子` 的帖子 回復 #10 ☆笨。S!U♀健 的帖子

想放棄但係愈想就愈難做:sXj48DF:
如果真係想放棄就放棄到就5係真係愛佢:sXj48DF:

2010-8-15 07:32 PM -Taenyk
回復 #11 =口= 的帖子

唔好咁灰啦
我會支持您架:s5l84He:

2010-8-22 11:44 AM SdHoNzz[彬彬]
你都當果個男性朋友係兄弟,,只好割愛

2010-9-12 09:05 AM
唉。。

下次又到我打經歷了…

2011-4-16 09:42 AM hopowa25
可以點做?你無野可以做到
搶佢返泥?不可能,因為個男仔係你老死
最後,你得一個選擇,成人之美,

頁: [1]