I-See 論壇 » 吹水區 » 大家有冇睇新聞!!!康泰團巴士!

2010-8-23 07:51 PM -Taenyk
大家有冇睇新聞!!!康泰團巴士!

大家有冇睇新聞!
快D去睇
康泰團巴士入面D人質可能全部被殺~!
死好多人!

竟然7月14搞D咁既野-_-唉!

2010-8-23 07:52 PM 山卡啦baby`3`
我有!!!!!
佢地超慘!!!!!我好想喊......

2010-8-23 07:52 PM -Taenyk
已經有5槍槍聲!
入面D人質已經全部被殺死...
個軍人發瘋了!!!

2010-8-23 07:53 PM -Taenyk
回復 #2 山卡啦baby`3` 的帖子

我覺得個人都死左 自殺

2010-8-23 07:53 PM 山卡啦baby`3`
[quote]原帖由 [i]☆笨。S!U♀健[/i] 於 2010-8-23 07:52 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
已經有5槍槍聲!
入面D人質已經全部被殺死...
個軍人發瘋了!!! [/quote]

點解仲未爆到入去架!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-8-23 07:55 PM -Taenyk
回復 #5 山卡啦baby`3` 的帖子

D警察廢架!!
我呀媽都係咁講"搞錯呀!咁樣救人!"

2010-8-23 07:55 PM -Taenyk
唉! 係都2面衝入去啦! 如果有人冇死到? 咁點!

2010-8-23 07:55 PM 山卡啦baby`3`
[quote]原帖由 [i]☆笨。S!U♀健[/i] 於 2010-8-23 07:55 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
D警察廢架!!
我呀媽都係咁講"搞錯呀!咁樣救人!" [/quote]

未死都變死咧!!!!!!!!!
爆甘耐!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-8-23 07:57 PM -Taenyk
勁火!
20幾分鐘都唔入去! 玩野呀 當D人係咩!!

2010-8-23 07:57 PM 人妖哥哥
談判專家都唔知點談判的!_!

2010-8-23 07:58 PM -Taenyk
回復 #10 Ms.詩詩(3` 的帖子

好似冇出動-,-

2010-8-23 07:58 PM 山卡啦baby`3`
我都想爆粗l0r吾該!!!!!!爆甘耐!!!!
仲話特種部隊!!!!!!

2010-8-23 07:59 PM 人妖哥哥
[quote]原帖由 [i]☆笨。S!U♀健[/i] 於 2010-8-23 07:58 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
好似冇出動-,- [/quote]
d人話有~_~

2010-8-23 08:00 PM -Taenyk
[quote]原帖由 [i]山卡啦baby`3`[/i] 於 2010-8-23 07:58 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我都想爆粗l0r吾該!!!!!!爆甘耐!!!!
仲話特種部隊!!!!!! [/quote]

[size=7]我都係呀!!!
仲話係特種部隊! 得個名!!! 垃圾幾十個!!! 入面d人都死晒!! 如果有人未死咁點!!! 可能只係暈左呢!![/size]

2010-8-23 08:01 PM 人妖哥哥
仲敲咩打呀,衝入去好過啦._.

2010-8-23 08:01 PM -Taenyk
[color=Red][size=7]好心踢爆個車門啦!!!
個個都怕死咁!![/size][/color]

2010-8-23 08:02 PM 小熱血
睇緊
見到d特種部隊火都黎..

2010-8-23 08:02 PM 山卡啦baby`3`
快鬼D咧!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
爆甘鬼耐!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
炒曬佢地咧!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-8-23 08:03 PM -Taenyk
[color=Red][size=7]我地香港消防隊都識用d交剪爆啦!!!
點救人架 您1分鐘都可能救到一個人啦!!!!
救咁耐!!! 冇病呀![/size][/color]

2010-8-23 08:04 PM 人妖哥哥
佢究竟仲要打幾耐呀!!!

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10