I-See 論壇 » 新人介紹區 » 新豬報到﹏有人要識ma???

2010-9-11 08:58 PM zZ_豬
新豬報到﹏有人要識ma???

新 人 介 紹 表 格
==========================
姓名:: 亞儀       
生日日期::  6月7 >﹏<'''過左啦~要等下一年唷~
           星座:: 雙子座-3-但我好怕羞嫁...:s3y77oR:
Xanga / blog: 我e d懶豬糸5會打嫁..呵呵
            MSN / ICQ / QQ::糸post傾下先啦~5糸我post冇人回嫁啦-3- (好慘嫁):sRG79PA:
居住地方:: 旺角
             興趣::訓教zZzZzzz....食.....玩^.<哈哈
==========================

2010-9-11 09:13 PM 黑色乂傑
你好
你可以叫我呀傑架

2010-9-11 09:16 PM -;小丸子`
我個名都有個儀字哈哈:)叫我丸丸is0k:)`

2010-9-11 09:22 PM kinban
回啦,回喇

2010-9-11 09:23 PM zZ_豬
回復 #2 黑色乂傑 的帖子

:siG256P: 好多謝你回左我唷..
我仲e為我要食egg tin~

2010-9-11 09:25 PM zZ_豬
回復 #3 -;小丸子` 的帖子

哈哈...你叫丸丸...
我叫亞儀~5會叫錯人牙ma~

2010-9-11 09:26 PM zZ_豬
回復 #4 kinban 的帖子

你糸第3個回唷~你入左3甲唷...呵呵
:s5R13yt: 恭喜~恭喜

2010-9-11 09:27 PM =口=
你好牙=]

2010-9-11 09:27 PM 金惠恩
HELLO :)
我係惠恩呀
nice to meet youu`

2010-9-11 09:37 PM zZ_豬
回復 #8 =口= 的帖子

你好你好:sT445SN:

2010-9-11 09:39 PM zZ_豬
回復 #9 金惠恩 的帖子

你個名咁似韓國名既??

2010-9-12 01:56 AM -Taenyk
回復 #11 zZ_豬 的帖子

根本就係-=-
我叫小健‵
叫我小健大人‵都得架xDDDD"

2010-9-12 10:35 AM angchunseah
hello....I am Malcolm

2010-9-12 01:26 PM zZ_豬
回復 #12 黑筆小健‵ 的帖子

@@咁似一套卡通片男主角既名
根本就係點咩唷:s9s83OI:

2010-9-12 01:29 PM zZ_豬
回復 #13 angchunseah 的帖子

你有冇中文名比我叫唷:sNv73FH:
我eng...5糸咁好~:srZ44co: 就就我..用中文名啦

2010-9-13 01:41 PM chingman
雖然我好小上呢到,同起到發言,
但到同你講聲你好!

頁: [1]