I-See 論壇 » 男孩專區 » 只限男喔!!!! Plz help mE!!!

2010-12-1 11:16 PM -`Mr.楓=]
只限男喔!!!! Plz help mE!!!

我又一次要人幫拖喇..
今次尼件事關係到多角戀,,
MayBe 最少5角-,-

話說,,
有一日我系xx 論壇度識fd 喇
一識識左n 多個女仔喇
有1個[A].. 識左佢太約只有2日就一齊左,,
第2個[B].. 我同佢迫左半個月到喇 ,, 又是愛上我
第3個[C].. 識左幾日就中意左我
第4個[D].. 同上
第5個[E].. 同上
[P.s B,C,D,E 佢地系識對方的]

同A 咪一齊左既,,
但系佢又成日返工..
放工又淨系掛住出街
我就當佢吾中意SMS 同傾電話喇
最起麻都會同我報個平安吧-,-
等我吾洗等成晚,,

我應該同佢分手嗎??
日日等佢等得好辛苦!!!!
之後交換電話 傾電哇 sms 等
之後識左無耐,,
佢就話中意我-!!!

但系後尾佢地因為我而吵左,,
我應該怎麼辦??

2010-12-8 07:54 PM 傳說
講真"
首先我覺得你應該睇下你自己會唔會對人太好令人誤會!
因為我之前都係D咁既人.....
我唔清楚你實際既情況
所以意見只供參考...
我認為你覺得同A開心既咪一齊囉
唔開心既不如放開啦!
你唔開心就唔好勉強係埋一齊啦!
記得之前聲聽過一句明言:感情唔係拖捨或者同情的!
而其他B~E
你清楚你唔係鐘意佢地
咁咪一五一十咁講囉!
講明只係FD既關係....
要清楚你鐘意邊個...我相信佢地會明白然後放手...

2010-12-13 03:57 AM ison4787
唔係由感情而生既愛情都係等摺埋.
直話直說:s2L904l:

2012-10-25 05:04 PM Jacky!!!JLJLxD
雖然唔知真定假。

但唔洗講,你..................不如專一d好d。 否則......嘿嘿

比d 私人時間人地呀,可能人地返工忙,遲左報平安姐。

小心沉船:s5l84He:

2013-2-10 01:08 PM yoyo仔
:s9E43yV:
B,C,D,E似,玩你多D:sZ852yq:

不如你實實在在媼番個、佢愛你、多過你愛佢既人好D!
如果5系你又系度:sZl294t: :seb26dh: :sk896i8: 真系無人可憐
重有AR、5好甘花心!無好結果、最終得個吉

正正經經有一個就算、果D啊2啊3啊4諗都0米諗:sZm26T3:

頁: [1]