I-See 論壇 » 吹水區 » -;打劫!!!拎哂D分出黎,唔準郁!!!`

2011-8-2 01:37 PM -;小丸子`
-;打劫!!!拎哂D分出黎,唔準郁!!!`

[fly][size=5][color=Red]快D拎分出黎啊 唔準郁啊!!叫你拎出黎丫!!你做咩郁啊!!<--手指槍`[/color][/size][/fly]
[color=DeepSkyBlue]俗語話:;
[/color][color=Purple]呃分不能呃得太明顯`[/color]
[color=Orange]但係我見成個新人區d分都被我呃哂咁制 都冇人係到`[/color]
[color=PaleGreen]就唯有神不知鬼不覺咁樣再呃多小小咁多分啦;)`[/color]
[color=PaleGreen]見到依到咁多新面孔,舊人就一隻人影都唔見;(`[/color]
[color=Plum]算啦其實正題係:; 我好悶啊啊啊啊啊!!!!!~`[/color]
[color=Plum]歡迎各位人士留個CM((當然唔好好似我咁呃分`[/color]
[color=Pink]但至起碼唔怕一開P0就沉左先啦<--好樣衰架W0`[/color]
[color=Pink]哈哈~就咁啦!((打完劫要快d走佬`:s2L904l:[/color]

2011-8-2 01:38 PM krystal;
好耐冇見啊婉婉XD"(揮手
悶就訓教啦=D

2011-8-2 01:41 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]晞;][/i] 於 2011-8-2 01:38 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
好耐冇見啊婉婉XD"(揮手
悶就訓教啦=D [/quote]
你你你係邊個=-= 唔訓啊 岩岩訓完又訓 要上下水呃分先得@@`

2011-8-2 01:44 PM 小熱血
hello@@丸子.

2011-8-2 01:44 PM 高利
是否悲哀

2011-8-2 01:45 PM krystal;
[quote]原帖由 [i]-;小丸子`[/i] 於 2011-8-2 01:41 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

你你你係邊個=-= 唔訓啊 岩岩訓完又訓 要上下水呃分先得@@` [/quote]
我系-;婉婉要大整理~!識我的進一進來吧;)`帖入面個個晴請-v-(我做佐情婦同妹妹A_A)

2011-8-2 01:45 PM 高利
唔郁點拎d分俾你

2011-8-2 01:45 PM krystal;
*打錯字-_-系晴晴;-v-

2011-8-2 01:45 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]小熱血[/i] 於 2011-8-2 01:44 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
hello@@丸子. [/quote]
咦 臭血果然幾時都係到:s2L904l: 說好的 加分呢?!`

2011-8-2 01:46 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]高利[/i] 於 2011-8-2 01:44 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
是否悲哀 [/quote]
悲乜哀 快d+分比我啦`:s5R13yt:

2011-8-2 01:46 PM 小熱血
[quote]原帖由 [i]-;小丸子`[/i] 於 2011-8-2 01:45 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

咦 臭血果然幾時都係到:s2L904l: 說好的 加分呢?!` [/quote]
何時和你說好呢?xd?

2011-8-2 01:47 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]晞;][/i] 於 2011-8-2 01:45 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

我系-;婉婉要大整理~!識我的進一進來吧;)`帖入面個個晴請-v-(我做佐情婦同妹妹A_A) [/quote]
咁神奇?!我都唔記得左tim= =去睇睇先0v0`

2011-8-2 01:47 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]高利[/i] 於 2011-8-2 01:45 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
唔郁點拎d分俾你 [/quote]
係w0 咁你郁啦, 其他人唔準郁!!!!!‵

2011-8-2 01:47 PM 小熱血
[quote]原帖由 [i]-;小丸子`[/i] 於 2011-8-2 01:47 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

咁神奇?!我都唔記得左tim= =去睇睇先0v0` [/quote]
咁嚇人-3-

2011-8-2 01:48 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]小熱血[/i] 於 2011-8-2 01:46 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

何時和你說好呢?xd? [/quote]
難得上一次水你又蝦人`:s4U42I9:

2011-8-2 01:48 PM 小熱血
[quote]原帖由 [i]-;小丸子`[/i] 於 2011-8-2 01:47 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

係w0 咁你郁啦, 其他人唔準郁!!!!!‵ [/quote]
丸子真抵錫:sSf56P7: :sSf56P7:

2011-8-2 01:48 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]小熱血[/i] 於 2011-8-2 01:47 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

咁嚇人-3- [/quote]
你最嚇人;)`

2011-8-2 01:49 PM 小熱血
[quote]原帖由 [i]-;小丸子`[/i] 於 2011-8-2 01:48 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

難得上一次水你又蝦人`:s4U42I9: [/quote]
好啦好啦

2011-8-2 01:49 PM 小熱血
[quote]原帖由 [i]-;小丸子`[/i] 於 2011-8-2 01:48 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

你最嚇人;)` [/quote]你自己膽小..

2011-8-2 01:50 PM -;小丸子`
[quote]原帖由 [i]小熱血[/i] 於 2011-8-2 01:48 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

丸子真抵錫:sSf56P7: :sSf56P7: [/quote]
大叔 我不認識你 ((毛管豎起`

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10