I-See 論壇 » 吹水區 » 我想問下大家...[中學生COME COME]

2011-8-10 03:34 AM daisy1504
我想問下大家...[中學生COME COME]

[box=#CC3333]本人係升中四架!![/box]
[box=#FF9966]升中四的都可以係到揮揮手哦~[/box]
[box=#FFFF66]聽說新高中每天都要補課~[/box]
[box=#99FF99]想死了~[/box]
[box=#66FFFF](P.S.如果在屯門區就讀都可以係到揮揮手)[/box] :sXV97cM:

2011-8-10 12:14 PM kaho:]
曾經讀過屯門的中學:em17:
現在到沙田上學去:em28:

2011-8-10 02:51 PM s!u_Y!NG
升中6了..-3-'''
由中四開始返學一至六都要返...-.-''
放學後仲要補課..最遲試過夜晚9:00先放..-3-''
暑假幾乎日日補課...-.-'''

2011-8-10 05:35 PM 高利
暑假幾乎日日補課...-.-'''

2011-8-10 06:46 PM daisy1504
大家都好努力支持住呢~這條路真不易走哦~

2011-8-10 06:49 PM 高利
這條路真不易走哦~

2011-8-10 09:04 PM s!u_Y!NG
新高中GE悲哀...

2011-8-10 09:08 PM daisy1504
我的之後假期無啦:s4U42I9:

2011-8-10 09:16 PM 高利
新高中GE悲哀...

2011-8-15 09:47 PM crystalaj2002
我上年放左我最後1個暑假-___-

2011-8-15 10:31 PM daisy1504
回復 #10 crystalaj2002 的帖子

中三升中四果個??

2011-8-16 12:41 AM JackieLiu
升中二
日日補課:sYZ92E7:

2011-8-16 01:31 AM daisy1504
回復 #12 JackieLiu 的帖子

你是不是讀BAND 1中學呀??
可能先咁多日要補課~
我D小學同學(BAND 1中學生)
由小六升中一果個暑假開始就日日都要補課啦~
好慘:s7178b6:

2011-8-16 02:23 PM man:)
嘻嘻唔洗補課:sXV97cM:

頁: [1]