I-See 論壇 » 吹水區 » 哈哈哈~有d 問題想問下大家x}

2011-9-2 01:54 AM 惡@Monster
哈哈哈~有d 問題想問下大家x}

事件係禁ga  ~
今日同我2個表妹食野wo~(10歲~7歲)
突然就講起整野食~
禁呢講講下...佢2個好快禁問左我一個問題~
不如表哥你教我整野食lo...(立刻在口袋掏出零錢~當然2個人加起來只有10多元 ~珍珠奶茶都唔夠比啦)
係呢一刻..拒絕唔到..加上佢又細個又係女仔><
好啦"""""""""惡夢就開始了++++
本以為信心十足...自己係公司都成日整嫁啦...
但係當要諗個唔難...要落手落腳做...又要小朋友可以做到ga...(我諗唔到..)

所以所以 ~~ 依家想大家幫下忙...諗d  甜品丫  咩都好
希望你地可以講d  野食名出黎幫幫我  ~  求求你地 @@  因為真係諗唔到丫

2011-9-2 02:03 PM 誠介子
芝土蛋榚

2011-9-2 02:03 PM 誠介子
奶油蛋榚

2011-9-2 02:06 PM 誠介子
我又想問返你啦...點做認證會員架???我po左相...but咩都冇變到既?

2011-9-3 12:33 AM 惡@Monster
果d  對細佬仔黎講太複雜了><
我唔知wo...好似要係認證區嫁><

2011-9-3 01:35 AM 謙~謙
香蕉船:)

2011-9-3 07:13 AM 誠介子
唔好睇小d小朋友- -e加d小朋友好早熟....仲有本事話自己家人- -仲話要報警..你話西唔西利= =

2011-9-3 07:15 AM 誠介子
一係布丁囉....好易做到- -"又平

2011-9-3 03:57 PM 人妖哥哥
木糠布丁
曲奇個d囉

2011-9-4 03:34 AM 惡@Monster
[quote]原帖由 [i]謙~謙[/i] 於 2011-9-3 01:35 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
香蕉船:) [/quote]
不錯呢  ^^  他們2個很愛香蕉船呢  x}

2011-9-4 03:36 AM 惡@Monster
[quote]原帖由 [i]誠介子[/i] 於 2011-9-3 07:13 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
唔好睇小d小朋友- -e加d小朋友好早熟....仲有本事話自己家人- -仲話要報警..你話西唔西利= = [/quote]
我兩個表妹可是很純情的....還會亂跑亂跳的那種...很可愛的喔...
不過講真依家d  小朋友真係有d  怪....早熟的過份....

2011-9-4 03:38 AM 惡@Monster
布丁不錯的....但一個問題...
木糠是不是要我跑上山砍點給她們磨?

2011-9-7 05:45 PM 將軍令
路過....................
[color=White]香港商務一站通(Commerce One)綜合電子通訊推廣平台,企業電郵於一身, 只要一個平台就可以管理和使用這些服務, 只要一個登錄帳號就可以全處理這些企業必需使用工作, 化繁為簡.這就是我們的理念. 度身服務還有:網頁設計,軟件開發,貿易系統(Trading sys),進銷存管理系統,客戶管理系統,物業租務管理系統,樓盤管理系統[/color]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2011-9-7 05:57 PM 高利
[quote]原帖由 [i]將軍令[/i] 於 2011-9-7 05:45 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
路過....................
香港商務一站通(Commerce One)綜合電子通訊推廣平台,企業電郵於一身, 只要一個平台就可以管理和使用這些服務, 只要一個登錄帳號就可以全處理這些企業必需使用工作, 化繁為簡.這就是我 ... [/quote]
請問意義何在?

2011-9-11 02:33 PM 惡@Monster
[quote]原帖由 [i]高利[/i] 於 2011-9-7 05:57 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

請問意義何在? [/quote]
你禁講我笑左...成日D  人都係禁...不回覆好了@@

頁: [1]