I-See 論壇 » 吹水區 » 係我錯?

2011-9-14 09:06 PM rc6792
係我錯?

我就快考AL
但係我阿爸堅決要我洗碗....
可能只係10分鐘
我都算.....
但係我要求第二日有測驗,我就唔洗碗,
佢就話,你要第二日測驗,就自己出去食,冇甘得X閒服侍你...
佢自己就睇電視...唔通我又錯?!:s4U42I9:

2011-9-14 09:20 PM 寶寶:)
又係洗碗問題-_-琴晚先同老豆嘈完@_@
btw我黎緊考dse

2011-9-14 09:20 PM 高利
磁能線

2011-9-14 09:35 PM rc6792
回復 #2 寶寶:) 的帖子

我想請問D家長,究竟知5知道,我地有做5完pastpaper + tests要溫??!!!

2011-9-14 10:54 PM 夾粒
老老實實, 洗幾隻碗, 過埋水抹乾埋咪最多阻你3個字:em35:

2011-9-15 07:17 PM 寶寶:)
[quote]原帖由 [i]rc6792[/i] 於 2011-9-14 09:35 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我想請問D家長,究竟知5知道,我地有做5完pastpaper + tests要溫??!!! [/quote]
知咖,照洗;p

2011-9-15 07:18 PM 寶寶:)
[quote]原帖由 [i]夾粒[/i] 於 2011-9-14 10:54 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
老老實實, 洗幾隻碗, 過埋水抹乾埋咪最多阻你3個字:em35: [/quote]
我10分鐘ko晒,所以次次發完脾氣都係死死地氣去洗xd

2011-9-15 09:25 PM 夾粒
[quote]原帖由 [i]寶寶:)[/i] 於 2011-9-15 07:18 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

我10分鐘ko晒,所以次次發完脾氣都係死死地氣去洗xd [/quote]
我自動波:em24:

2011-9-15 11:32 PM rc6792
我整係要求一個睇電視嘅人係我測驗前一日洗碗,好過份嗎?

2011-9-16 09:10 PM 夾粒
你老豆: 我淨係要求一個唔交租既人洗碗, 好過份嗎?

2011-9-16 11:04 PM rc6792
你當我系租客定系女? 你過份定我過分?中有作為父母系吾系應該留時間比自己個女作最後衝刺?AL 基本上得一次

2011-9-16 11:05 PM rc6792
回復 #10 夾粒 的帖子

我又吾系吾洗

2011-9-17 10:52 PM 夾粒
[quote]原帖由 [i]rc6792[/i] 於 2011-9-16 11:04 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
你當我系租客定系女? 你過份定我過分?中有作為父母系吾系應該留時間比自己個女作最後衝刺?AL 基本上得一次 [/quote]
哇, 而家, 阻你3個字時間洗碗都要嬲咁耐, 咁到U仲得掂既?

2011-9-18 12:21 AM 牙帽''
[quote]原帖由 [i]rc6792[/i] 於 2011-9-15 11:32 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我整係要求一個睇電視嘅人係我測驗前一日洗碗,好過份嗎? [/quote]

佢返左一日工. ..搵左一日$. ..我唔覺叫你洗果幾隻碗有咩問題囉. . .
講真. ..你有時間上WWW. ..又點解會冇時間洗碗呢=V=""

2011-9-18 01:08 AM rc6792
我反學時間仲長過佢反工時間,雖然我知辛苦,都吾見得我輕鬆,點解要一個想温書嘅人洗碗而唔係睇電視嘅去洗

總之吾想再講,如果系,大不了真系吾反去食飯,免得又要對我講粗口

2011-9-18 01:20 AM rc6792
我反學時間仲長過佢反工時間,雖然我知辛苦,都吾見得我輕鬆,點解要一個想温書嘅人洗碗而唔係睇電視嘅去洗

總之吾想再講,如果系,大不了真系吾反去食飯,免得又要對我講粗口

2011-9-23 08:36 AM 小雪梨
算啦 洗幾隻碗 當俾下面佢Lor

頁: [1]
查看完整版本: 係我錯?