I-See 論壇 » 會員自貼區 » 我生日,全球人入!

2011-11-1 01:31 AM 金惠恩
我生日,全球人入!

[size=3][color=Black]今天的我, 18歲了, 祝自己生日快樂,身體健康,學業進步,
今天的我, 答應自己, 不再逃避,不再愛哭,不再偷懶!
今天的我, 要更愛和珍惜身邊每一位家人和朋友!
因為今天18歲的我, 長大了, 再見了, 以前那個懵懂,幼稚的我.[/color][/size]

[img=231,316]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/388379_10150373614974710_669819709_7757011_984317392_n.jpg[/img]

[img=231,316]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/389821_10150372923214710_669819709_7751874_1287970991_n.jpg[/img]

[size=7][color=DarkOrchid][b]多謝SUPER JUNIOR的李赫宰 :- )
遇上你是我最捧的生日禮物![/b][/color][/size]

[[i] 本帖最後由 金惠恩 於 2011-11-1 01:33 AM 編輯 [/i]]

2011-11-1 12:36 PM 小傑尼斯
生日快樂:sac15fR:
好耐冇見啦!

2011-11-1 01:53 PM 謙~謙
Happy Birthday again:)
金媽媽生女快樂:)

2011-11-2 12:33 PM la柑
你同我個好朋友同日生日~但佢大你好幾年LO~XD

金金~我都好耐無黎~XD

柑柑咁0岩經過~XD

2011-11-4 01:22 AM ky.Lip
@0@...你係邊見到李赫宰=0=

2011-11-4 05:23 AM 金惠恩
回復 #2 小傑尼斯 的帖子

我真係好耐冇上泥啦 =D 你仲記得我

2011-11-4 05:24 AM 金惠恩
回復 #3 謙~謙 的帖子

金媽媽生女快樂 <--- 呢句話咩意思?? X)))

2011-11-4 05:25 AM 金惠恩
回復 #4 la柑 的帖子

柑柑!! 好耐冇見啦 ^^
好開心仲有人記得我!!

2011-11-4 05:26 AM 金惠恩
回復 #5 ky.Lip 的帖子

英國..佢WORLD銀魚TOUR..佢TWETTER都有寫/_\
我係見到佢tweet我先知道佢泥左英國

2011-11-4 11:33 AM 小傑尼斯
回復 #6 金惠恩 的帖子

梗係記得你啦!!

2011-11-4 05:40 PM ky.Lip
[quote]原帖由 [i]金惠恩[/i] 於 2011-11-4 05:26 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
英國..佢WORLD銀魚TOUR..佢TWETTER都有寫/_\
我係見到佢tweet我先知道佢泥左英國 [/quote]

咁都俾你見到..
好幸福

2011-11-7 05:25 PM la柑
[quote]原帖由 [i]金惠恩[/i] 於 2011-11-4 05:25 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
柑柑!! 好耐冇見啦 ^^
好開心仲有人記得我!! [/quote]
點會唔記得~^_^

2011-11-18 11:50 PM 失敗ar細
你真係好型呀:sFQ90Oy:

頁: [1]
查看完整版本: 我生日,全球人入!