I-See 論壇 » 會員自貼區 » UM................................................................HI.

2011-11-9 07:26 AM 彩鈴茗兒`
UM................................................................HI.

UM.....

.....HI=]
:em48:

生活很無聊,得行去我FB走走吧XD
[email]FANLOVEBOU@HOTMAIL.COM[/email]

半年後我又上黎看看大家了XD
轉冷了,,,小心身子也:em29:

其實太耐冇自拍了,請容我再貼舊相:em35:

[[i] 本帖最後由 彩鈴茗兒` 於 2011-11-9 07:32 AM 編輯 [/i]]

2011-11-9 08:37 PM 小靈=]
你icon係咪黑執haha=p

2011-11-9 08:41 PM 高利
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2011-11-10 06:35 AM 彩鈴茗兒`
小靈 ..對也,你刀有睇?A_A

高利..唔好偷我D作品:em35:

2011-11-10 09:41 AM 小靈=]
挭係有啦,你有cosplay架?

2011-11-10 11:57 PM 彩鈴茗兒`
[quote]原帖由 [i]小靈=][/i] 於 2011-11-10 09:41 AM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
挭係有啦,你有cosplay架? [/quote]
嘻.,係也,但好少COS了:em24:
介不介意我加了你FB?:em29:

2011-11-11 06:53 PM 小靈=]
[quote]原帖由 [i]彩鈴茗兒`[/i] 於 2011-11-10 11:57 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

嘻.,係也,但好少COS了:em24:
介不介意我加了你FB?:em29: [/quote]

唔介意呀^^
我中四之後都好少出cos啦:sbv53K8:

2011-11-11 08:58 PM 彩鈴茗兒`
[quote]原帖由 [i]小靈=][/i] 於 2011-11-11 06:53 PM 發表 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

唔介意呀^^
我中四之後都好少出cos啦:sbv53K8: [/quote]
點解少左出cos GE?
你E+中五了?我冇讀書4年:em35:

2011-11-18 11:53 PM 失敗ar細
小醜叔我真係怕怕呀:s5l84He:

頁: [1]