I-See 論壇 » 化妝討論區 » 好用又抵用的清潔棉

2013-10-11 09:43 AM xerina
好用又抵用的清潔棉

真心推介〝AEGIS’Z堡寶棉〞嬰兒清潔乾棉, 好用又抵用, 有無用家一齊分享吓?

[attach]379243[/attach]

2013-10-11 10:05 AM chc.
咩嚟架? 清潔棉? 係咪即刻普通棉花? 有幾特別呀?

2013-10-11 10:17 AM magwong
我都係睇過雜誌介紹先去買來用的, 的確好用, 每片棉都好大, 有手掌咁上下大, 加上很柔軟, 推介!

2013-10-11 10:32 AM katkong
我朋友推薦我用“堡寶棉”嬰兒清潔干棉,在干棉滴上洗面乳,然後塗擦全臉,再用清水沖洗乾淨,感覺很清爽,很乾淨。特想推薦給各位姐妹使用,是獨立包裝,價格也不貴,值得一用。

2013-10-11 10:46 AM magwong
回復 #3 chc. 的帖子

唔係普通棉花, 係可以比女性及BB用嘅清潔棉, 可以講係多用途的清潔棉

2013-10-11 10:56 AM wyy1016
上星期日係旺角銀行中心門口推廣緊呢隻AEGIS’Z堡寶棉, 仲免費派發, 我見咁多人去攞, 我都拎埋一份。初次試用, 感覺不錯, 很舒服。

2013-10-11 11:04 AM xerina
回復 #5 rainy168 的帖子

上網買啦! 方便快捷, 去yahoo拍賣場揾, 揾唔到就pm我, 我比資料你, 好東西值得分享!

2013-10-11 11:24 AM puppylove
之前我小朋友整傷額頭, 逢針後需要洗傷口, 我也是用堡寶棉來幫他清洗

2013-10-11 11:37 AM xerina
由於堡寶棉夠大塊, 我仲可以將它剪成眼膜的形狀。泡在眼部精華露,當眼膜用,超爽!

2013-10-11 11:56 AM rebecca214
卸妝時,在化妝棉倒上卸妝乳液,這樣做是為了一次卸載全臉的彩妝,無須反復更換棉片。推薦使用:“堡寶棉”嬰兒清潔幹棉。理由:觸感柔細,反復使用不會刺激肌膚,造成不適。

頁: [1]
查看完整版本: 好用又抵用的清潔棉