I-See 論壇 » 吹水區 » 你地同你班同學仔d關係點嫁?(可選多過一個)

2006-1-7 12:43 AM fungkelvin
你地同你班同學仔d關係點嫁?(可選多過一個)

我自己就同班d同學仔個個都岩傾的....
當然....咁緊會同某幾個特別fd既...
唔知大家又係點既呢....不妨講黎聽下啦....

2006-1-7 01:36 AM 糕-3-{GO`}
我係同大部既同學仔都岩玩既....
佢地好搞笑嫁...

2006-1-7 10:07 AM jpopspecial91
Me and my friends relationship is ok ga!
We just talk to each other and sometime play...normal relationship!

2006-1-7 10:25 AM BABY`XD
都幾岩玩既,,但有DD姣西就會串下佢囉!!! =\/="

2006-1-7 10:55 AM 頭號通緝犯
我同我班d同學仔都幾岩玩ga,但靜係同d岸x仔唔岩玩囉!

2006-1-8 07:40 PM W.
同大部既同學仔都岩玩既,,
淨係同某幾個岩玩既姐...

2006-1-8 08:46 PM yau;)
很愛我的臭同學 >V< ` 勁好玩 ` KAI哂 :em26:
個個都好岩KEY咁啦 :em17:

2006-1-15 10:48 AM Phoebe109
一般一般啦!冇咩話唔鐘意囉...
其實都冇話鍾唔鍾意既......= ="""""""

2006-1-15 11:14 AM 牙cat:D
[color=Blue]同 大 部 份 既 同 學 仔 都 岩 玩 既,,[/color]
[color=Blue]除 左 禾 憎 個 幾 個 囉 -V-"[/color]

2006-1-22 06:29 PM ▃°QQ//
好玩得Ga佢地/\/\v.....嘿嘿

2006-1-25 02:59 PM 孫悟空
都個個都好岩key既!,係真架!!!!!!!!!!

2006-1-25 04:40 PM crystal_97
大 家 刀 OK 嫁 ``

大 家 刀 成 日 一 齊 玩 嫁 ``

2006-1-25 06:34 PM man_man
普通la~~唔係話好差既~~~~~~~~~

2006-1-25 11:18 PM ●○笨樂bb]]
唔鐘意d太乖既!!!!壞d就得啦!!

2006-1-25 11:54 PM fungkelvin
[quote]原帖由 [i]@可愛~o天使@[/i] 於 2006-1-25 11:18 PM 發表
唔鐘意d太乖既!!!!壞d就得啦!! [/quote]
壞d就得....??咁你果班果d同學仔係咪個個都好壞嫁...???
同埋我想知點解壞先好呢....??
乖既學生唔好咩??(P.S:唔係死讀書果d wo,我意思係又玩得又讀得書果d)

2006-1-26 03:21 PM jojo555

2006-2-2 06:24 PM maniii.
個個都岩KEY,,

不過唔係個個玩得埋-0-

2006-2-7 10:19 PM 雪谷

2006-2-7 11:24 PM qq~
No.1 都個個都好岩key既!^^

2006-5-30 06:52 PM 琪``
表面上就同好多人都好岩傾,
實際上就有幾個我係好憎佢,
不過我就唔會講比人聽話我好憎佢地∼

頁: [1] 2