I-See 論壇 » 吹水區 » 你地考試/測驗/默書會唔會出貓..(最好講埋點出貓)

2006-1-7 07:08 PM 小ying`.
你地考試/測驗/默書會唔會出貓..(最好講埋點出貓)

我會的....
我係話問佢借改錯帶....
根住叫佢比我睇...

2006-1-7 07:12 PM 日葵
我1時時喇@w@
考中史一定會出呢!!
我會寫貓字=w=

2006-1-7 09:31 PM nam
禁錯野,,1時時啦,,

幫人出貓就識過幾次囉..

2006-1-8 09:40 AM chinitaa
一時時囉~~
有一次﹐ 我要背默一首詩。。
但係無背﹐ 感又唔想零雞蛋。。。
咁我就寫左首詩係張檯上啦

2006-1-8 09:41 AM Crazyan
會...............
因為全班都出貓貓......雖然我個間係ban1....
但都會有咁樣做...第二班都有..........

2006-1-8 05:09 PM fungkelvin
我唔會出的.....因為我覺得出貓太danger喇....
如果真係真係咁唔好彩俾miss/sir見到....
咁你咪仲衰...又要記過~煩到死!!!=.="

2006-1-8 10:26 PM 熊 
甘 太 明 顯... 考 試 唔 會 出 TEST 都 唔 會 =W= DICT 就 會 啦... 成 張 紙 甘 換 左 去 XD

2006-1-9 11:16 AM yau;)
會嫁 ` 但考試唔會囉 .. 平時小測默書咪寫系張木台度囉 =]

2006-1-9 01:51 PM maniii.
DICT同QUIZ先會-V-"

DICT同QUIZ完叫我後邊果個幫我改答案-0-

一係就寫曬D答案係枱面..

2006-1-9 03:58 PM crystal_97
一定吾會牙,,                  
咁`衰嫁,,

2006-1-12 02:00 PM 小舒
會 ..考試吾會LOR =]
平時默書 ..小測就寫系枱度 xDDD
成班都出的 = V =

2006-1-12 04:54 PM CFING
一定不會牙* -w-’’
哈哈我係咪好乖

2006-1-14 11:10 AM Phoebe109
我牙.....一時時啦.....
如果好難既.....我一定會囉......^^""""""""""

2006-1-14 11:21 AM ilovebmwm5
我唔會出. but我見過同學出. 佢地用SMS將d默書課文send俾同學.then 個個take 部mobile phone 出黎睇

2006-1-17 03:32 PM lingsum
我會將張紙放係本默書薄後面!到默完就囉返出泥!
測驗考試就5會...

2006-1-18 11:10 AM 雪霜
俾我睇...唔識呀....

^^'''''''''''

2006-1-18 05:15 PM chi427
我就係因為1次考試就俾人記左個小過囉**
        所以以後都吾係咁敢砸出貓囉...

2006-1-18 06:46 PM 天使仙子
不會,
因為
出貓,我的下場會很慘:em01:

2006-1-18 07:56 PM S!U蔥
我一時時la

我之前小一個陣Eng默書//我右邊果個男仔一定比我睇既

點知我個老師就令佢唔係我右邊

個男仔去左好遠

之後我就always唔合格

2006-2-22 04:47 PM 喵喵..y]
一時時