I-See 論壇 » JPOP區 » 轉``WaT人氣強勁 攻佔香港市場

2006-2-11 01:23 AM __白痴小涼]]〞
轉``WaT人氣強勁 攻佔香港市場

**** Hidden Message *****

[color=Blue][size=-2][font=Verdana]我 諗 ` 遲 D WaT 1 定 好 似 wz 甘 系 HK 甘 受 歡 迎 !`XDDD[/font][/size][/color]

轉 自 WaT Channel

2006-2-11 08:13 AM iamBONNIE
WaT勁呀`XDD
諗緊買唔買隻大碟..
買了..真的會破產[淚]

好同意YEE既簽名`!!
好多人都話鐘意WaT`
實質個個只係鐘意小池.
真係想星把佢..=V=`
瑛士把聲好聽過小池我認同啊XDXD`
我認為瑛士把聲係比小池高音D GA` =V=
不過我怕` WaT在HK咁紅.. 嘻嘻`顏飯就...=V=`

2006-2-11 12:21 PM __白痴小涼]]〞
[quote]原帖由 [i]laam*[/i] 於 2006-2-11 08:13 AM 發表
WaT勁呀`XDD
諗緊買唔買隻大碟..
買了..真的會破產[淚]

好同意YEE既簽名`!!
好多人都話鐘意WaT`
實質個個只係鐘意小池.
真係想星把佢..=V=`
瑛士把聲好聽過小池我認同啊XDXD`
我認為瑛士把聲係比小池高 ... [/quote]

[color=Blue][size=-2][font=Verdana]系 呢 !` 我 都 要 買 了 XDDDDD
多 謝 !` 我 極 少 見 D 所 謂 WaT FANS 中 2 瑛 士 囉 -0-
一 定 牙 !` 瑛 士 把 聲 真 系 掂 D 吾 系 講 笑 !`
你 果 個 擔 憂 我 都 諗 過 ` 因 為 睇 wz 而 家 系 HK 甘 都 估 到 XD[/font][/size][/color]

2006-2-11 08:34 PM iamBONNIE
[quote]原帖由 [i]__白痴小涼]]〞[/i] 於 2006-2-11 12:21 PM 發表

[color=Blue][size=-2][font=Verdana]系 呢 !` 我 都 要 買 了 XDDDDD
多 謝 !` 我 極 少 見 D 所 謂 WaT FANS 中 2 瑛 士 囉 -0-
一 定 牙 !` 瑛 士 把 聲 真 系 掂 D 吾 系 講 笑 !`
你 果 個 擔 憂 我  ... [/quote]

我鐘意瑛士`!! XD`
現在都有不少WaT顏飯`
一進攻HK`顏飯數目直線上升XD

2006-2-11 09:47 PM __白痴小涼]]〞
[quote]原帖由 [i]laam*[/i] 於 2006-2-11 08:34 PM 發表

我鐘意瑛士`!! XD`
現在都有不少WaT顏飯`
一進攻HK`顏飯數目直線上升XD [/quote]
[color=Blue][size=-2][font=Verdana]我 2 個 都 中 2 既 ` 不 過 吾 中 2 D 人 淨 中 2 徹 平 -0-
'感 覺 上' 覺 得 只 中 2 徹 平 既 都 系 顏 飯 XD
我 都 系 甘 話 ` 顏 飯 仲 多 過 真 系 FANS 果 D ``XD[/font][/size][/color]

2006-2-12 11:11 AM iamBONNIE
[quote]原帖由 [i]__白痴小涼]]〞[/i] 於 2006-2-11 09:47 PM 發表

[color=Blue][size=-2][font=Verdana]我 2 個 都 中 2 既 ` 不 過 吾 中 2 D 人 淨 中 2 徹 平 -0-
'感 覺 上' 覺 得 只 中 2 徹 平 既 都 系 顏 飯 XD
我 都 系 甘 話 ` 顏 飯 仲 多 過 真 系 FANS 果 D ``X ... [/quote]

你既感覺同我一樣`XDD
不過都理唔到人地`
佢鐘意顏咪顏囉 XD

2006-2-12 01:44 PM __白痴小涼]]〞
[quote]原帖由 [i]laam*[/i] 於 2006-2-12 11:11 AM 發表

你既感覺同我一樣`XDD
不過都理唔到人地`
佢鐘意顏咪顏囉 XD [/quote]

[color=Blue][size=-2][font=Verdana]甘 又 系 ` 不 過 都 系 睇 吾 過 眼 而 已 XD[/font][/size][/color]

2006-2-12 02:25 PM Orange靖``
[quote]原帖由 [i]__白痴小涼]]〞[/i] 於 2006-2-12 01:44 PM 發表

[color=Blue][size=-2][font=Verdana]甘 又 系 ` 不 過 都 系 睇 吾 過 眼 而 已 XD[/font][/size][/color] [/quote]
我有個fd..話就話like WaT..但係就ALWAYS話..瑛士,,
只係話小池好令仔//仲ALWAYS叫我SD晒WaT d歌比she..
自己又唔搵..有心ge就一定搵到la..
又話咩怕比呀pa話..學呀bon講..怕就唔好仲意人地la..
我講ge人..bon都識ga..

2006-2-12 02:29 PM __白痴小涼]]〞
[quote]原帖由 [i]Orange靖``[/i] 於 2006-2-12 02:25 PM 發表

我有個fd..話就話like WaT..但係就ALWAYS話..瑛士,,
只係話小池好令仔//仲ALWAYS叫我SD晒WaT d歌比she..
自己又唔搵..有心ge就一定搵到la..
又話咩怕比呀pa話..學呀bon講..怕就唔好仲意人地la..
我講ge人.. ... [/quote]
[color=Blue][size=-2][font=Verdana]下 !? 牙 PA ?! 甘 都 怕 ?! 吾 系 牙 化 ` 你 叫 佢 番 HOME LA`
我 FEEL 吾 到 徹 平 好 令 仔 ` 佢 系 可 愛 -0- 令 方 面 都 OK `
但 我 諗 ` 識 徹 平 既 都 只 系 因 為 5CM 個 廣 告 囉 吾 該 !` [/font][/size][/color]

2006-2-12 02:30 PM Orange靖``
[quote]原帖由 [i]__白痴小涼]]〞[/i] 於 2006-2-12 02:29 PM 發表

[color=Blue][size=-2][font=Verdana]下 !? 牙 PA ?! 甘 都 怕 ?! 吾 系 牙 化 ` 你 叫 佢 番 HOME LA`
我 FEEL 吾 到 徹 平 好 令 仔 ` 佢 系 可 愛 -0- 令 方 面 都 OK `
但 我 諗 ` 識 徹 平 既 都 只 系  ... [/quote]
好同意你呀..
超唔据she always話瑛士e樣唔好..個樣唔好lor..
但係又話likeWaT LOR

2006-2-12 02:41 PM __白痴小涼]]〞
[quote]原帖由 [i]Orange靖``[/i] 於 2006-2-12 02:30 PM 發表

好同意你呀..
超唔据she always話瑛士e樣唔好..個樣唔好lor..
但係又話likeWaT LOR [/quote]
[color=Blue][size=-2][font=Verdana]總 括 之 主 觀 來 說 的 話 .. 瑛 士 是 比 徹 平 優 勝 1 點 -0- 我 認 為 `[/font][/size][/color]

2006-2-12 02:48 PM Orange靖``
[quote]原帖由 [i]__白痴小涼]]〞[/i] 於 2006-2-12 02:41 PM 發表

[color=Blue][size=-2][font=Verdana]總 括 之 主 觀 來 說 的 話 .. 瑛 士 是 比 徹 平 優 勝 1 點 -0- 我 認 為 `[/font][/size][/color] [/quote]
我都覺...(唔好話我呃po呀)

2006-2-12 04:09 PM iamBONNIE
我知靖講邊個` XD`
佢有話過瑛士壞話咩?
點解我唔知既..XD
我剩係知道佢話鐘意WaT`=0=

其實 .. 我覺得兩個都靚仔`XD
不過小池就比較得意 ..
而瑛士就真係靚仔 .. 鬼仔XD`
不過好多人都係識小池先`=V=[ME2]
而且而家好多人都係由5CM廣告識`
所以咪話佢勁靚仔`靚仔過瑛士囉XD

不過小池拍劇真係唔錯`!!
點解唔搵瑛士拍 -0-

2006-2-12 07:26 PM 橘秋葉
WaT!我中意啊∼幾好><~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2006-2-15 03:25 PM ubiken
Never heard of them..let me see

2006-2-16 08:51 PM 儀E
我好LIKE WaT ...等我8下先

2006-2-17 10:46 PM 儀b囡
我要睇呀><//..加油加油,,

2006-2-19 10:30 AM ccx0124
WaT終於都黎la~!!!等左好耐la~
佢地既氣勢衝過黎la~
>___<

2006-2-20 03:22 PM kathy_teppei
我又要睇呀!wat佢地d歌真係好好聽呀!

2006-2-21 12:00 PM RYohei琪
我   想睇下你 篇 野..   ><"  其實  我吾可以 話 鍾意佢 地..不過 係有聽佢地 d歌 囉**

[[i] 本帖最後由 RYohei琪 於 2006-2-21 12:02 PM 編輯 [/i]]

頁: [1] 2 3 4