加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 大平賣!!100%真★playboy $35起★賣斷貨既agnes b鏈咀★
載入中 ...
*草莓子*
高級會員

會員編號 238672
精華 0
積分 1167
帖子 572
威望 0 點
I-See幣 14657 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-30
註冊天數 6505
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
大平賣!!100%真★playboy $35起★賣斷貨既agnes b鏈咀★

=============================

我的網站:

仲有其他衫,化妝品,飾物,名牌 等...
請瀏覽以下2個網址!

網站1:遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
(因為有時太多人上會爆左,上唔到既話隔一陣再上la∼
 上去我相簿睇住先la∼)

網站2相簿:遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
(click入張相,入面打左價錢)

2個網sell唔同既野,c哂佢la~會不定期更新!thz!

大平賣!!100%真★playboy $35起★賣斷貨既agnes b鏈咀★

我吾會回覆pm!!有咩問題請留言!!

agnes b圓形b字鏈咀
100%new,100%real
size:3.2x3cm
不包鏈
門市已賣斷貨,間間都soldout了
原價$1xx一條
現sell$xx咋($100under)
超平!
已經超平sell,不議價=〕

有興趣既留言,我會pm返你,thz∼

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

大平賣!!$35起!playboy
勁新,100%真
ABOUT 5折 牙!!*
快d buy la!

保證正貨!100%real

原價:$300-389(頸鏈全部都係$389)

全部都係95-100%new

有塵袋有盒有卡!

e+唔駛$230可以買到條playboy la!
最貴都只係$230,仲平過super lovers!
同全新既冇分別!有d仲係全新既tim!

禁下面條link>>去相簿no.4>>click入張相睇la

金色playboy女郎耳環 $60/2隻

playboy黑色心形扣針$35,playmate橫字鏈咀 $50

彩色大logo2節頸鏈

playboy金色橫牌手鏈

playboy透明黑色手厄

仲有好多未post上黎
你入去我相簿就可以睇到ge la=]

禁下面條link>>去相簿no.4>>click入張相睇la

獨家!紅色勁cute熊仔公仔匙扣

100%new(獨立透明膠袋包裝)
由台灣寄黎既新貨
圖中個隻系我自己既∼

size:15x11cm 咁大隻∼超可愛∼
扣系書包/袋度勁令勁搶眼
個扣系金色大扣黎ge∼

香港冇得買ge∼獨家發售!

sell$60隻(得返幾隻,如果sell哂要訂)

---------------------------------

{{拜金系列}}

{{拜金系列}} XL心形頸鏈:大大粒∼勁搶眼!@@ 特價!

100%new

切割面多,令心形鏈咀更sharp*

戴上去勁令∼好易襯衫∼可愛度上升><

顏色:白色,紅色,粉紅,紫紅,紫色

size:個心形大大粒about 4.5x4.5cm

金色頸鏈:鏈長到心口(全長55cm),可教長短*

$50(特價:$39)

仲有2條紅色大心形頸鏈,size:細粒d about 3.5x3.5cm可供選售*(特價:$35)

pic1:

pic2:

拜金系列*紅心金色頸鏈 特價!

好sharp∼

size:個心形大大粒about 2.5x2.5cm

金色頸鏈:短鏈,可教長短*

獨家∼出面buy唔到* 實物更美! 〕〕

$40(特價:$29)

粉紅長水晶頸鏈

獨家!出面buy唔到*

金色 + 粉紅色好公主feel襯咩3都ok∼

金色大熱中∼好hit,勁sharp!

☆.打直大約39cm長牙條鏈!(戴左上去到,過左胸既位置)

*** 有得教長短ge∼ ***

你可以帶多條頸鏈係上面,2條一齊戴,互相輝映*

我早前見cwb某店有sell差唔多既款要$69,
仲要唔係長鏈tim,

我平sell ge la!好抵*實物勁美!>0<   襯咩都好睇∼!!

價錢:遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。[/url]

面具頸鏈

金色,,好hit,勁sharp∼好型!夠特別∼

短鏈,長鏈戴得唔令ge∼

獨家∼出面buy唔到*實物更美! 〕〕

價錢:遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。[/url]

拜金系列*丘比特之心

$50

古著味好重!!
金色,好hit,勁sharp∼又夠特別又可愛∼

中鏈∼長到心口

獨家∼出面buy唔到*實物更美! 〕〕

---------------------------------

金色baby橫牌頸鏈:
好罕有∼
金色,,橫牌黎ge∼
戴出黎勁令!
熱賣中!經常斷貨!
100%new ge禾∼

橫牌天使珍珠頸鏈#金色橫牌天使頸鏈

之前想買 金色橫牌天使頸鏈 既人注意la∼
現在 金色橫牌天使頸鏈 做梗特價牙!

原價$85,,now sell$60咋!

入去相簿度睇la!

11.橫牌天使珍珠頸鏈#金色橫牌天使頸鏈 特價!$60

禁下面條link>>去相簿no.11>>click入張相睇la

我的網站:

仲有其他衫,化妝品,飾物,名牌 等...
請瀏覽以下2個網址!

網站1:遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
(因為有時太多人上會爆左,上唔到既話隔一陣再上la∼
 上去我相簿睇住先la∼)

網站2相簿:遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
(click入張相,入面打左價錢)

2個網sell唔同既野,c哂佢la~會不定期更新!thz!

FACEBOOK:草莓子 [可add我+讚好~]
click>>
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
*草莓子*
高級會員

會員編號 238672
精華 0
積分 1167
帖子 572
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6505
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
2)黑白細波點恤衫
98%new $70
buy from cwb

HOLDING

click>>
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
*草莓子*
高級會員

會員編號 238672
精華 0
積分 1167
帖子 572
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6505
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
2)黑白細波點恤衫
HOLDING

click>>
頂部
*草莓子*
高級會員

會員編號 238672
精華 0
積分 1167
帖子 572
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6505
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 JEZ___ 於 2007-6-16 05:02 PM 發表
禾想問下{{拜金系列}} XL心形頸鏈係咪39連條鍊???如果禾買點交收?

你系咪add左我msn la?!
msn傾

click>>
頂部
*草莓子*
高級會員

會員編號 238672
精華 0
積分 1167
帖子 572
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6505
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
i love hk tee
有黑同白
100%new

pm~

click>>
頂部
*草莓子*
高級會員

會員編號 238672
精華 0
積分 1167
帖子 572
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6505
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
2)黑白細波點恤衫

SOLDOUT!!

click>>
頂部
*草莓子*
高級會員

會員編號 238672
精華 0
積分 1167
帖子 572
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6505
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
playboy透明黑色手厄

SOLDOUT!!

click>>
頂部
*草莓子*
高級會員

會員編號 238672
精華 0
積分 1167
帖子 572
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6505
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
4)粉紅色polo

HOLDING~

click>>
頂部
*草莓子*
高級會員

會員編號 238672
精華 0
積分 1167
帖子 572
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6505
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #10 mussy_cat 的帖子

包鏈
我pm左我個電話比你=]
call me la~
thz

click>>
頂部
*草莓子*
高級會員

會員編號 238672
精華 0
積分 1167
帖子 572
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6505
來自 香港
狀態 離線
  閱讀全部
回復 #11 婷↗戀上哲 的帖子

面交/郵寄都得
pm左你=]

click>>
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...