加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:    n a m e b r u s h :-]
載入中 ...

吹水高手
BAGA DEVIL*

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 56183
精華 4
積分 10863
帖子 4993
威望 0 點
I-See幣 129979 錢
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-10-17
註冊天數 6913
來自 naughty club
狀態 離線
  閱讀全部
   n a m e b r u s h :-]

名 印 印 印 *
唔 知 點 解 .. ..
好 多 壇 都 有 好 多 人 招
甘 都 有 好 多 人 幫 人 整 -0-
而 d e v i l 都 有 呢
是 幫 人 整 的 呢
我 都 有 幫 自 己 做 的
因 為 測 完 驗
我 都 要 做 禮 物 比 朋 友 了 呀
第 一 炮 是 名 印
因 為 好 多 朋 友 都 好 似 冇 名 印
所 以 我 做 了
另 外 兩 個 是 幫 人 做 的

-----------------------------------------------------------
我 中 想 問 下
有 冇 人 願 意 同 我 一 齊 聯 拍 呀
因 為 成 日 都 得 自 己 一 個 好 悶 呢
如 果 你 願 意 的 話 就 留 名 啦
希 望 可 以 有 好 多 人 聯 拍
做 個 世 紀 大 大 大 大 大 大 聯 拍

-----------------------------------------------------------
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

有心的製作就是美的製品
THANK ALL:-)
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部

吹水高手
BAGA DEVIL*

榮譽勳章

會員編號 56183
精華 4
積分 10863
帖子 4993
威望 0 點
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6913
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 L-HERMIA` 於 2006-11-6 19:28 發表
DES好正`
冇乜好評` 不過好似個個都差吾多咁既-V-

冇計
做得太多個腦好唔掂-0-

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2006-11-6 19:32 發表
其實我想開拍好耐 了 ........   講都講左 N 咁耐   = v =
但我真係整唔晒 D 野 = ---------- =
整整下覺得怪又會 DELETE ........     

DESIGN 配搭同 BH 都好襯 =]
唔太識評名印 XD

SUPPORT

甘你也聯拍ba,,
xddd
我個拍會係12月的呢!呵呵呵!

QUOTE:
原帖由 TWINKLE:} 於 2006-11-6 19:35 發表
個個都各有特色 ..... bonnie個覺得最得意 .... 可能係o字吸引

sup

"o"字我做個陣已經係度諗點突出
諗下諗下就諗到放大個"o"字

QUOTE:
原帖由 arigato_raike 於 2006-11-6 19:37 發表
名印 .. 邦幫醬的最好 x]
襯哂佢可愛的感覺 x]

名印唔多識評 .. 感覺好美 = ]

冇錯..
邦邦真的好可愛xd

QUOTE:
原帖由 B0NNIE` 於 2006-11-6 19:50 發表
WELL .. 回樓上拉奇
我一點都不可愛 :]

第一次收名印搞到我個心好緊張 XD
好靚 *V* 等我有機會用既話 , 一定會用
因為我自家也有個名印 =V=
仲要係潮爆名印 XD

名印好靚 *V* FEI 的很漂亮
我的更漂亮  ...

呵呵...
hope bon love^^

有心的製作就是美的製品
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部

吹水高手
BAGA DEVIL*

榮譽勳章

會員編號 56183
精華 4
積分 10863
帖子 4993
威望 0 點
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6913
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 SCORPIO 於 2006-11-6 21:03 發表
除了DEVIL的兩個
好似個個都大同小異
BUT DS是幾好的

拍,找我吧=]

因為已經冇曬ideaT^T

QUOTE:
原帖由 Laics 於 2006-11-6 21:13 發表
style 好一致

devil果件 classic既字型唔襯

是最後那個ma!?

QUOTE:
原帖由 AR琪 於 2006-11-6 21:31 發表
名印 真係唔識評 = 0=

覺得 DES 幾好

好MATCH你的風格 :]

xddddd"
thx呢..
ds都係差不多的說@@

有心的製作就是美的製品
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...