加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 〔原創〕因為你..我才會這樣..亦都因為你..我先會咁..點解?你要離開我?
載入中 ...
Crazyan
初級會員
我永遠愛死小雅><"

會員編號 31479
精華 0
積分 3717
帖子 130
威望 2 點
I-See幣 13637 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 旋風小子
閱讀權限 60
註冊 2005-8-20
註冊天數 6972
狀態 離線
  只顯示 Crazyan 的帖子
卡卡...終於有d人支持我作既文文喇>v<"好開心啊....  
      *小息****
     叮噹’’’’’’’叮噹......
    欣一小息就即刻跑去銘個道問佢點解選佢做班長....
   欣︰喂!你無啦啦做咩選我做班長= =”...
   銘︰〔奸笑〕呵呵...咁咪因為你係令女囉
   欣︰〔驚訝〕下...我橫睇點睇我都唔覺本人係令女...
   銘︰真架><”你真係好令女.........
    冬、明見到欣同銘咁好傾..就行左埋去喇....
   明︰e...麥你地咁好傾既?
   冬︰係囉係囉,唔通你地....
   欣︰〔面紅〕無牙><”..冬你又唔係唔知我d野啦..
   冬︰sor牙”..一時唔記得左添.
   銘、明︰咩野咩野..講俾我地聽下啦...
    欣一手遮住冬個口..唔俾佢講...
   明︰你唔俾佢講..我問牙熙哥...
   銘︰咁我問雯子..佢一定知你既.......
       就係呢個時候....叮噹叮噹.....
   *小息完*
    大家都番埋自己個位.....

>>>>>next..回..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
小嵐=]
吹水學徒
  甜蜜蜜:]

會員編號 22035
精華 0
積分 5876
帖子 1631
威望 0 點
I-See幣 21077 錢
GAME幣 638 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-7-27
註冊天數 6996
  只顯示 小嵐=] 的帖子
>W<"十卜十卜呢..
下次要作多d字也...!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Crazyan
初級會員
我永遠愛死小雅><"

會員編號 31479
精華 0
積分 3717
帖子 130
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 旋風小子
閱讀權限 60
註冊天數 6972
狀態 離線
   今次就算無人回我都要post..我要補番我琴日無post
     ---2e課室-------
    係上緊堂個陣時,明傳左張紙俾熙......
   上面寫住︰明︰熙..頭先睇唔睇到我、銘、冬同牙欣講野陣時牙?
    熙︰睇到牙...有麥野= =
    明︰你知唔知點解牙欣好似唔想我地知佢d野?
    熙︰唔知..〔心諗︰唔通佢有d野唔可以俾人知既?〕
 --------------------------  
                       叮噹...叮噹..叮噹
    眾同學︰good bye ,miss  kwan
    mk︰好喇,我都唔左大家食lunch,good bye  class
--------------------------------------
    雯︰喂...去邊道食lunch?
    明︰去....kfc啦
    熙︰嘩!牙明哥,你今朝食m記,食晏食kfc..你唔驚生青春牙?
    明︰驚咩...本美男天不怕,地不怕.合況區區個幾粒青春..
    銘︰你係美男,咁我係咩男
    冬︰可愛男..嘰..
    熙︰咪講啦..再講無位坐架喇
    欣︰咁就行啦= = 
  -----------------------------------
              kfc出面,,,,
    欣︰冬,我唔想入kfc食喇..
    冬︰做咩無啦啦又唔食?
    欣︰><”...你睇下入面先啦....
      冬望左入去見到......
    冬︰哦”..佢咋瑪...驚咩.........
    欣︰唔啦...........
    熙︰你見到邊個牙= =?
    冬︰佢........係

>>>>next  回.

頂部
小嵐=]
吹水學徒

會員編號 22035
精華 0
積分 5876
帖子 1631
威望 0 點
GAME幣 638 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6996
又回拉我>w<"

十卜呢..

頂部
Crazyan
初級會員
我永遠愛死小雅><"

會員編號 31479
精華 0
積分 3717
帖子 130
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 旋風小子
閱讀權限 60
註冊天數 6972
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小嵐=] 於 2006-2-22 05:29 PM 發表
又回拉我>w<"

十卜呢..

姐b你回喇><”我好開心牙......
  都唔知點作到下一篇= =...

頂部
小嵐=]
吹水學徒

會員編號 22035
精華 0
積分 5876
帖子 1631
威望 0 點
GAME幣 638 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊天數 6996

QUOTE:
原帖由 Crazyan 於 2006-2-22 05:35 PM 發表

姐b你回喇><”我好開心牙......
  都唔知點作到下一篇= =...

加油呢..>w<"
      等你作也....

頂部
kar_choi0408
中級會員

會員編號 56727
精華 0
積分 1581
帖子 389
威望 0 點
I-See幣 13534 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-18
註冊天數 6913
狀態 離線
  只顯示 kar_choi0408 的帖子
好睇好睇呀!!!!繼續POST!
十卜你牙!

頂部
*▍愛↘#
初生嬰兒

會員編號 108446
精華 0
積分 743
帖子 12
威望 0 點
I-See幣 11132 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-24
註冊天數 6814
來自 啊媽個肚入面~
狀態 離線
十卜十卜呢,,,,,,,,
好好see呀!!!!!

想 識 多 D FD !!!
5 介 意 可 以 ADD 我
MSN :
Foreverfriends__1314@hotmail.com
頂部
小池徹平@心痛琪
初生嬰兒

會員編號 39941
精華 0
積分 355
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 11016 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-9-11
註冊天數 6950
來自 HK
狀態 離線
十卜十卜~~~~第一次作文係要十卜加~~

頂部
[[細粒x*
高級會員
■×。不 知 不 覺 已 成 回 ..

會員編號 117403
精華 1
積分 1747
帖子 568
威望 0 點
I-See幣 13705 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-9
註冊天數 6799
來自 [[火 星X*-
狀態 離線
  只顯示 [[細粒x* 的帖子
快d繼續post喇...

我想睇牙....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...