加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
Eyes]
初生嬰兒

會員編號 312774
精華 0
積分 248
帖子 23
威望 0 點
I-See幣 11083 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-30
註冊天數 6354
狀態 離線
  只顯示 Eyes] 的帖子
我叫咩名:wing兒
我幾碎:12
我對i-see既印象:好多野睇
玩左i-see幾耐:一個月掛!
同邊個最fd:自己友~
鍾意邊個:弘`
平時係開咩區玩:好多"
鍾意咩明星:泳兒`
咩星座:雙子
叫咩花名:詠兒

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
細路女=]
高級會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 217155
精華 0
積分 1399
帖子 615
威望 0 點
I-See幣 13136 錢
GAME幣 150 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-10-5
註冊天數 6561
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 細路女=] 的帖子
我叫咩名:siu夢
我幾碎:13..12月14歲la..x]"
我對i-see既印象:好多人既論壇,,>v<"
玩左i-see幾耐:-5.10.2006]]*至今..都好耐la..=]"
同邊個最fd:櫻天使=]"
鍾意邊個:[[佢]]
平時係開咩區玩:自貼+愛情小說+素材
鍾意咩明星:飛輪海xdd"亞綸`尊尊`大東`亦儒`xdd"   Fahrenheit xdd"arron`chun`jiro`calvin`
咩星座:人馬=]"
叫咩花名:siu夢

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
〝波羅油_TaKi
認證會員
〝HeY 囍=]]"

會員編號 316971
精華 0
積分 1205
帖子 823
威望 0 點
I-See幣 13412 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-5-10
註冊天數 6344
來自 〝-333-"大自然=]]"
狀態 離線
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名:_牙餅++
我幾碎:11
我對i-see既印象:幾好唔錯
玩左i-see幾耐:個幾月
同邊個最fd:璃         小殷子
鍾意邊個:姓張[嵐]
平時係開咩區玩:吹水
鍾意咩明星:阿fi     陳慧琳      twin
咩星座:金牛
叫咩花名:_牙婷++[TaTa]
---------------------------------------------------------------------------------------

頂部
Ange-Jan
初級會員
Ange . . 愛熊女王

會員編號 320492
精華 0
積分 600
帖子 182
威望 0 點
I-See幣 12782 錢
GAME幣 330 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-5-18
註冊天數 6336
狀態 離線
  只顯示 Ange-Jan 的帖子
I AM ??
我叫咩名:Ange
我幾碎:15
我對i-see既印象:吾錯牙 "
玩左i-see幾耐:幾日=="
同邊個最fd: . . . . 朋友
鍾意邊個:teddy bear
平時係開咩區玩:交友
鍾意咩明星:Kumai , Mitsui , Yajima . . . .
咩星座:水瓶
叫咩花名:Ange .

頂部
◇_嘉嘉_◆
初級會員

會員編號 251176
精華 0
積分 882
帖子 295
威望 0 點
I-See幣 13324 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-12-22
註冊天數 6483
來自 Ku-Bi City''
狀態 離線
我叫咩名: 紫玲   * (吾系真名唷)
我幾碎:  14囉''
我對i-see既印象: 好多人鍾意去既壇,, ^^
玩左i-see幾耐:   都有幾戈月喇,,
同邊個最fd: 梨吾識嫁喎,,-v-
鍾意邊個:  好多啦``  有馬仔啦,, 牙B啦''; 等等^3^
平時係開咩區玩:  自貼唷,,
鍾意咩明星:  terry,, Alex,, Stephy,, Sun Boy'z,, 大東 ,, 吳尊,,唐禹哲  好多好多`
咩星座: 獅子座唷〞
叫咩花名:紫玲,,  呀草,, 草妹,, 薰衣草 ,,粉斯 ,,嘉嘉,,  芒果,, 等等

頂部
lomani312
初級會員

會員編號 77150
精華 0
積分 715
帖子 116
威望 0 點
I-See幣 12391 錢
GAME幣 2919 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-11-24
註冊天數 6876
狀態 離線
  只顯示 lomani312 的帖子
我叫咩名: Mani
我幾碎: 15
我對i-see既印象:好好!!
玩左i-see幾耐:唔記得lu~
同邊個最fd: Izzie
鍾意邊個:係>佢<
平時係開咩區玩:好多
鍾意咩明星:沒限定
咩星座:水平座
叫咩花名: money

頂部
青蘋果咖啡園
嬰兒上路

會員編號 322754
精華 0
積分 228
帖子 52
威望 0 點
I-See幣 10962 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-23
註冊天數 6331
狀態 離線
我叫咩名:                      青蘋果
我幾碎:                          2x
我對i-see既印象:          幾ok
玩左i-see幾耐:               岩開始
同邊個最fd:                  個個都可以好fd
鍾意邊個:                      我家人
平時係開咩區玩:          區區都有哦~
鍾意咩明星:                  GiGi
咩星座:                          處女座
叫咩花名:                      青蘋果

頂部
o0彌0o
初生嬰兒

會員編號 320414
精華 0
積分 259
帖子 15
威望 0 點
I-See幣 10982 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-18
註冊天數 6336
來自 hongkong
狀態 離線
  只顯示 o0彌0o 的帖子
hi^^

我叫咩名:o0彌0o,全名~錯芬彌
我幾碎:11ja
我對i-see既印象:成日變架
玩左i-see幾耐:大約2個月
同邊個最fd:iris
鍾意邊個:小雷
平時係開咩區玩:咩區都玩下(有d唔玩得)
鍾意咩明星:janice,jill,千樺...
咩星座:人馬
叫咩花名:芬芬

頂部
kaka95421
中級會員

會員編號 185731
精華 0
積分 820
帖子 306
威望 0 點
I-See幣 10877 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-5
註冊天數 6653
狀態 離線
  只顯示 kaka95421 的帖子
叫咩名:kaka95421
我幾碎14
我對i-see既印象:勁好
玩左i-see幾耐:
同邊個最fd:M a n y . .
鍾意邊個:男仔
平時係開咩區玩:交友
鍾意咩明星:飛輪海
咩星座: 天 蠍
叫咩花名:Ka

頂部
;cl0k`思樂
初級會員

會員編號 323442
精華 0
積分 575
帖子 131
威望 0 點
I-See幣 12570 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-5-24
註冊天數 6330
來自 ;7仔-
狀態 離線
I AM ??
我叫咩名:梁XXXXXX瑩
我幾碎:11
我對i-see既印象:吳錯-memberz好friendly`
玩左i-see幾耐:冇清楚計..1個week到`
同邊個最fd:真實既就盧盧..f0rum就仲未搵到
鍾意邊個:冇.x}`
平時係開咩區玩:um.`精句區.吹水區.小說區.H!P區.TW區..etcccccc`
鍾意咩明星:五月天,,S.H.E.,,reina,,risa,,ai,,risako,,m0m0k0,,naruki..etccc`
咩星座:獅子
叫咩花名:思樂

XGid=       cl0k
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...