加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:       [ I AM<<< ] **有分加 XD
載入中 ...
婷↗戀上哲
中級會員
*-°守護天使°哲&綸*﹋

會員編號 181957
精華 0
積分 1567
帖子 412
威望 0 點
I-See幣 9849 錢
GAME幣 207 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 小紫ChinG~
閱讀權限 60
註冊 2006-6-27
註冊天數 6661
狀態 離線
---------------------------------------------------------------------------------------
我叫咩名:婷}TiNg
我幾碎:12
我對i-see既印象:爆多野
玩左i-see幾耐:唔知aH
同邊個最fd:唔知
鍾意邊個:冇Ah
平時係開咩區玩:交友,愛情小說掛~
鍾意咩明星:禹哲,,飛輪海
咩星座:射手
叫咩花名:S!U 婷
---------------------------------------------------------------------------------------

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
h0h0`
吹水學徒
๑۩๑LIN毛* ..

會員編號 326084
精華 0
積分 1844
帖子 1196
威望 0 點
I-See幣 8295 錢
GAME幣 122 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-5-30
註冊天數 6325
狀態 離線
  只顯示 h0h0` 的帖子
我叫咩名:好多波*____L!NHO,,LIN毛*
我幾碎:16*...都就17*
我對i-see既印象:唔錯''*
玩左i-see幾耐:不如問我等左封信幾耐吧啦-0-'',,都有2日掛*
同邊個最fd:剛剛新黎..冇咩人識]]得個令仔...SIUHOI*
鍾意邊個:冇人憎我都好好LU*
平時係開咩區玩:交友&吹水*
鍾意咩明星:軒仔,,千FA*
咩星座:獅子座*
叫咩花名:LINHO*←比較多啦]]〞

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
駿〞
吹水學徒
...孤單的 ..

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 271951
精華 1
積分 1560
帖子 1027
威望 0 點
I-See幣 10946 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-6
註冊天數 6437
來自 葵涌某地,,
狀態 離線
  只顯示 駿〞 的帖子
我叫咩名:丫駿~~
我幾碎:14 唔好再以為我係f.2  la >p<
我對i-see既印象:非常好 好中2
玩左i-see幾耐:2年 lu 不過職位都有好small
同邊個最fd:好多woo
鍾意邊個:我中2你 / i-see 哈哈~~
平時係開咩區玩:自貼 交友 心測 之如其類la~~  其實可以話係所有d><
鍾意咩明星:rm.....好多~~
咩星座:處男座>p<
叫咩花名:雷少

頂部
豬姐姐
初生嬰兒

會員編號 109772
精華 0
積分 506
帖子 21
威望 0 點
I-See幣 11042 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-27
註冊天數 6812
狀態 離線
  只顯示 豬姐姐 的帖子
I AM ??
我叫咩名:  GLORIA
我幾碎: 13.5
我對i-see既印象: 好熱鬧既FAMILY
玩左i-see幾耐: 年幾
同邊個最fd: 琦.
鍾意邊個: 暫時冇 X)
平時係開咩區玩: 買賣. 自貼
鍾意咩明星: 飛輪海, BoA , ARVIL LAVIGN
咩星座: LEO
叫咩花名: 牙泳

頂部
s!u`MAY
嬰兒上路

會員編號 327794
精華 0
積分 305
帖子 64
威望 0 點
I-See幣 11030 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-2
註冊天數 6321
狀態 離線
  只顯示 s!u`MAY 的帖子
I AM ??
我叫咩名:s!u`MAY
我幾碎:十5歲
我對i-see既印象:幾有趣
玩左i-see幾耐:2個鐘 ^^"
同邊個最fd:MOUSE`鼠 =]
鍾意邊個:自戀狂一名
平時係開咩區玩:個個都去下
鍾意咩明星:LOLLIPOP
咩星座:白羊=]]
叫咩花名:太多啦...=0="

頂部
peeon
嬰兒上路

會員編號 317888
精華 0
積分 403
帖子 69
威望 0 點
I-See幣 12501 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-12
註冊天數 6342
來自 Hong Kong
狀態 離線
  只顯示 peeon 的帖子
[ I AM<<< ] **有分加 XD

我叫咩名:peeon
我幾碎:11
我對i-see既印象:好好
玩左i-see幾耐:1年幾
同邊個最fd:Diana
鍾意邊個:某一個女仔(好人)
平時係開咩區玩: 咩區都玩
鍾意咩明星:stephy,飛輪海
咩星座:雙子
叫咩花名:棉花糖,金莎

msn:s522015@hotmail.com
頂部
敏`MAN
初生嬰兒

會員編號 327767
精華 0
積分 244
帖子 19
威望 0 點
I-See幣 11058 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-2
註冊天數 6321
狀態 離線
  只顯示 敏`MAN 的帖子
我係..`?!
我叫咩名:小敏`
我幾碎:12
我對i-see既印象:呢個FoRuM好令`又多討論區`又多人玩`可以係到識到好多朋子`
玩左i-see幾耐:岩岩玩的`係新手一個T3333T`
同邊個最fd:矛FD喔`邊個肯做我的朋子喲?!0V0`
鍾意邊個:我鍾意我自己=V=`(我是一個自戀狂0w0`)
平時係開咩區玩:係吹水區同明星區BA`XDDD
鍾意咩明星:Stephy`Avril`棒棒堂`飛飛`
咩星座:水瓶`
叫咩花名:小敏`Monkey0v0`

頂部
張慧中
嬰兒上路

會員編號 59923
精華 0
積分 439
帖子 78
威望 0 點
I-See幣 11227 錢
GAME幣 2229 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-10-23
註冊天數 6908
來自 Hong Kong
狀態 離線
我叫咩名:張慧中
我對i-see既印象:好好
玩左i-see幾耐:唔記得lu
同邊個最fd:好多架
鍾意邊個:呀爸,呀媽同呀哥
平時係開咩區玩:好多架! 有興趣就開
鍾意咩明星:冇
咩星座:人馬
叫咩花名:中中

頂部
全班第一的詩詩
初生嬰兒

會員編號 328321
精華 0
積分 406
帖子 13
威望 0 點
I-See幣 10980 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-6-3
註冊天數 6320
來自 Chi Lin
狀態 離線
我叫咩名: joyce
我對i-see既印象:5錯的
玩左i-see幾耐:一個鍾同邊個最fd:未有
鍾意邊個:未有
平時係開咩區玩:星座話愛情
鍾意咩明星:Twins
咩星座:天蠍
叫咩花名:aa

頂部
YAN_LOVE_℉
初生嬰兒

會員編號 312038
精華 0
積分 242
帖子 25
威望 0 點
I-See幣 10135 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 晴愛哲
閱讀權限 40
註冊 2007-4-28
註冊天數 6356
狀態 離線
  只顯示 YAN_LOVE_℉ 的帖子
I AM ??
我叫咩名:汪小YAN*
我幾碎:13 (7月14)
我對i-see既印象:好多野睇!!!
玩左i-see幾耐:1個月到啦!
同邊個最fd:個個"
鍾意邊個:大東*
平時係開咩區玩:個個區都去下咁啦"
鍾意咩明星:飛輪海*JAY*松山研一*鄭元暢*
咩星座:巨蟹
叫咩花名:VENUS

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...